Piese și consumabile

Afișez 1 - 12 din 257 de rezultate

Piese și consumabile pentru utilaje de prelucrare a lemnului

Piesele și consumabilele pentru prelucrarea lemnului, precum freze și burghie, freze CNC, piese circulare de formatizat și piese pentru mașini de prelucrare a lemnului, sunt componente esențiale pentru performanța și eficiența echipamentelor și proceselor din industria lemnului.

Accesorii consumabile

Freze și burghie:

Frezele și burghiile sunt scule de tăiere utilizate pentru a crea găuri și canale în lemn sau materiale derivate din lemn. Frezele sunt folosite pentru a efectua profilări și finisaje pe marginile pieselor de lemn, în timp ce burghiile sunt utilizate pentru a efectua găurirea și prelucrarea în profunzime a lemnului.

Freze CNC:

Frezele CNC sunt instrumente de tăiere special concepute pentru mașinile de prelucrare a lemnului controlate numeric (CNC), care permit efectuarea unor tăieturi complexe și precise cu ajutorul unui computer. Aceste freze sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, în funcție de tipul de material care trebuie prelucrat și de complexitatea proiectului.

Piese circulare de formatizat:

Aceste piese pentru circularele de formatizat sunt discuri de tăiere, cu dinți ascuțiți și profilati, utilizate pentru a efectua tăieturi curate și precise în diverse materiale, cum ar fi lemnul, PAL-ul, MDF-ul și furnirul. Ele pot fi montate pe diferite tipuri de mașini de prelucrare a lemnului, precum ferăstraiele circulare sau ferăstraiele de masă.

Piese pentru mașini de prelucrare a lemnului:

Aceste piese includ o varietate de componente și accesorii care sunt necesare pentru funcționarea corectă și eficientă a mașinilor de prelucrare a lemnului, precum mașinile de aplicat cant, de îndreptat și rindeluit, de găurit multiplu sau fierăstraie panglică.

În concluzie, piesele și consumabilele pentru prelucrarea lemnului sunt elemente vitale pentru asigurarea performanței și durabilității echipamentelor de prelucrare a lemnului. Ele permit realizarea unor tăieturi precise și netede, precum și a unor finisaje de înaltă calitate în procesul de prelucrare a lemnului și a materialelor derivate din lemn. Utilizarea și întreținerea corectă a acestor piese și consumabile contribuie la optimizarea productivității și eficienței în atelierele de tâmplărie și fabricile de mobilă.

Freze CNC (5)

Freze și burghie (13)

Piese circulare de formatizat (49)

Piese diverse (31)

Piese mașini de aplicat cant (50)

Piese mașini de găurit multiplu (10)

Piese mașini de îndreptat și rindeluit (12)

Piese și consumabile fierăstraie panglică (15)

Întrebări frecvente despre Accesorii Utilaje Lemn

Prin consultanță și discuții 1 la 1 cu specialiștii de la DANIBRUM. Te vom ajută să înțelegi principiile de funcționare ale mașinilor comercializate de noi, alături de accesoriile necesare pentru activitatea pe care o desfășori.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal