CNC

Afișez 1 - 12 din 43 de rezultate

Mașină CNC prelucrare lemn

Ma╚Öinile CNC pentru prelucrarea lemnului sunt echipamente avansate care folosesc tehnologia de control numeric computerizat (CNC) pentru a efectua o gam─â larg─â de opera╚Ťiuni de t─âiere, frezare, sculptare ╚Öi gravare pe piese din lemn ╚Öi materiale derivate din lemn. Acestea ofer─â precizie ridicat─â, vitez─â ╚Öi repetabilitate ├«n realizarea diverselor proiecte, de la produc╚Ťia de mobilier la obiecte de art─â ╚Öi decorative.

La ce se folosesc mașinile CNC?

Ma╚Öinile CNC sunt utilizate ├«n diverse industrii, cum ar fi produc╚Ťia de mobilier, industria metalurgic─â, fabricarea de componente electronice ╚Öi ├«n prototipare rapid─â. Aceste ma╚Öini ofer─â o precizie ridicat─â ╚Öi un grad ridicat de automatizare, ceea ce le face ideale pentru produc╚Ťia ├«n serie ╚Öi personalizarea individual─â.

Sistemul de control la un aparat CNC

Sistemul de control CNC gestioneaz─â mi╚Öc─ârile axelor ma╚Öinii, viteza de rota╚Ťie a spindle-ului ╚Öi coordoneaz─â diversele opera╚Ťiuni de prelucrare. Acesta asigur─â precizia ╚Öi repetabilitatea necesar─â pentru realizarea proiectelor complexe.

Spindle și scule de tăiere

Spindle-ul antreneaz─â sculele de t─âiere (freze, fer─âstraie, burghie etc.) ╚Öi determin─â viteza, puterea ╚Öi precizia de prelucrare. Ma╚Öinile CNC pentru lemn pot fi echipate cu diferite tipuri de spindle-uri ╚Öi scule, ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťile utilizatorului ╚Öi de opera╚Ťiunile efectuate.

Prelucrare lemn CNC

Sistemele de ghidaj ╚Öi transmisie asigur─â mi╚Öcarea precis─â ╚Öi stabil─â a axelor ma╚Öinii CNC. Acestea pot include ╚Öine liniare, rulmen╚Ťi cu bile, cremaliere ╚Öi pinioane sau alte mecanisme, ├«n func╚Ťie de nivelul de precizie ╚Öi putere necesar.

Ce tipuri de mașini CNC pentru lemn găsesc la Danibrum?

Centre de g─âurit, centre pentru u╚Öi ferestre, routere CNC, utilaje CNC – toate aceste produse profesionale pentru prelucrarea lemnului pot fi g─âsite ├«n portofliul de produse Danibrum.

Centru de g─âurit CNC

Un centru de g─âurit CNC este o ma╚Öin─â de prelucrare automat─â ╚Öi de ├«nalt─â precizie, utilizat─â pentru a efectua opera╚Ťiuni de foraj, filetare ╚Öi alte opera╚Ťiuni de prelucrare pe diferite materiale, cum ar fi lemnul, metalele, plasticul sau compozitele. Aceast─â ma╚Öin─â utilizeaz─â tehnologia CNC pentru a controla mi╚Öcarea ╚Öi pozi╚Ťionarea sculelor de t─âiere ├«n func╚Ťie de coordonatele stabilite ├«ntr-un program.

Centre CNC uși și ferestre

Centrele CNC pentru u╚Öi ╚Öi ferestre sunt ma╚Öini specializate de prelucrare a lemnului ╚Öi a materialelor derivate din lemn, precum PVC sau aluminiu, concepute pentru produc╚Ťia de u╚Öi, ferestre ╚Öi alte elemente de t├ómpl─ârie. Aceste echipamente avansate folosesc tehnologia CNC pentru a realiza cu precizie ╚Öi eficien╚Ť─â o varietate de opera╚Ťiuni, cum ar fi t─âierea, frezarea, g─âurirea ╚Öi profilarea necesare pentru montarea ╚Öi finisarea u╚Öilor ╚Öi ferestrelor.

Routere CNC

Routerele CNC sunt ma╚Öini de prelucrare automat─â ╚Öi de ├«nalt─â precizie, utilizate pentru a efectua opera╚Ťiuni de t─âiere, frezare, sculptare ╚Öi gravare pe diverse materiale, cum ar fi lemn, plastic, aluminiu ╚Öi compozite. Aceste echipamente folosesc tehnologia CNC pentru a controla mi╚Öcarea sculelor de t─âiere ├«n func╚Ťie de coordonatele stabilite ├«ntr-un program. Routerele CNC sunt apreciate pentru versatilitatea, precizia ╚Öi eficien╚Ťa lor ├«ntr-o varietate de aplica╚Ťii, de la produc╚Ťia de mobil─â ╚Öi componente industriale, p├ón─â la realizarea de obiecte artistice ╚Öi decorative.

Centre de g─âurit (6)

Centre pentru uși ferestre (7)

Router CNC (25)

Utilaje CNC (6)

Întrebări frecvente despre mașini CNC

Ma╚Öinile CNC (Computer Numeric Control) de prelucrare a lemnului sunt utilaje controlate prin intermediul unui software ╚Öi a unui sistem de comand─â numeric─â care pot executa o varietate de opera╚Ťiuni, cum ar fi t─âierea, frezarea, gravarea ╚Öi perforarea lemnului, oferind un nivel ├«nalt de precizie ╚Öi eficien╚Ť─â ├«n procesul de prelucrare a lemnului.

Mașinile CNC de prelucrare a lemnului pot prelucra o gamă variată de tipuri de lemn și de derivate ale acestuia.

Ma╚Öinile CNC de prelucrare a lemnului pot fi cu adev─ârat o ├«mbun─ât─â╚Ťire a produc╚Ťiei ╚Öi eficien╚Ťei. Acestea sunt ideale pentru precizie ╚Öi repetabilitatea modelelor, reduc├ónd totodat─â erorile umane.

De ce să alegi Danibrum România?

Urm─ârim Excelen╚Ťa din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livr─âm specific nevoilor tale

De la ├«nceput, cunosc├ónd tainele ╚Öi frumuse╚Ťea lucrului cu lemnul, am ├«ncercat s─â facem produc╚Ťia mobilei mai frumoas─â, mai u╚Öoar─â ╚Öi mai productiv─â. De aceea solu╚Ťiile pe care le oferim nu se rezum─â doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Solu╚Ťiile sunt c─âutate ├«mpreun─â cu tine ╚Öi fiecare produc─âtor ├«n parte. Fiec─ârui om sau companie ├«n parte i se potrive╚Öte o anumit─â ma╚Öin─â ce va trebui s─â aduc─â un plus ├«n confortul vie╚Ťii, a muncii ╚Öi a calit─â╚Ťii produsului finit.

Viziunea noastr─â:

Experien╚Ťa ╚Öi stabilitatea sunt for╚Ťele cu care facem ca Danibrum s─â fie mai puternic ╚Öi mai credibil ├«n alegerea ca furnizor.

Credem ├«n obliga╚Ťii de aceea solu╚Ťiile noastre nu se rezum─â doar la livrarea utilajelor. Am c─âutat de la ├«nceput ca v├ónz─ârile s─â fie corelate cu capacitatea tehnic─â de suport, puneri ├«n func╚Ťiune corecte ╚Öi profesioniste, rezolvarea garan╚Ťiilor ╚Öi post garan╚Ťiilor.┬á

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nou─â la Danibrum ne place frumosul ╚Öi prin utilajele livrate c─âtre fiecare produc─âtor dorim s─â ÔÇťproducemÔÇŁ lucr─âri frumoase.

Valorific─âm ace┼čti 24 ani de experien┼ú─â, prin ├«nnoirea avantajelor acordate produc─âtorilor de mobilier din Rom├ónia:

  • Pre┼úuri oneste
  • Consultan┼ú─â tehnico-financiar─â profesional─â
  • Livrare rapid─â
  • Portofoliu diversificat
  • Garan╚Ťie prompt─â
  • Piese de schimb
  • Ini╚Ťiere personal