La mulți ani! Danibrum ❤️ 🇷🇴

La mulți ani! Danibrum ❤️ 🇷🇴

Termeni și condiții

Termeni si conditii

Preambul

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați produse de pe pagina noastră de internet. Sperăm ca produsele pe care le găsiți la noi vă vor fi de folos, și ridicându-se la toate așteptările dumneavoastră.

În continuare dorim să vă prezentăm termenii și condițiille ale utilizării paginii noastre de internet, precum termenii și condițiile achiziționării produselor comercializate prin intermediul acestei pagini de internet. 

Acest document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a paginii de internet www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com și condițiile de achiziţionare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul acestei pagini de internet (denumit în continuare „Termenii și Condițiile”). 

Politica de retur (Returnare produs), Politica de confidențialitate, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, și / sau care sunt în legătură cu utilizarea paginii de internet www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com fac parte din Termeni și Condiții. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, vă exprimați acordul și acceptați și Politica de retur, Politica de confidențialitate, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document. 

Titularul paginii de internet www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com și Furnizorul tuturor serviciilor și produselor comercializate prin intermediul paginii de internet www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com este TEHNOHOLZ GROUP SRL cu sediul în Str. Crinului, Nr. 15, C.P. 605200 Comănesti, județul Bacău înregistrat la Reg. Com sub nr. J4/1692/2008având cod unic de identificare fiscală RO24490988 Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, sunteți obligat să părăsiți imediat pagina de internet www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com și să nu utilizați niciuna din serviciile oferite prin intermediul acestei pagini de internet.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

Vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail marketing@old.danibrum.ro

Definiții

Titularul paginii de internet www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com și  Furnizorul tuturor serviciilor și produselor comercializate prin intermediul paginii de internet internet www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com este TEHNOHOLZ GROUP SRL cu sediul în Str. Crinului, Nr. 15, C.P. 605200 Comănesti, județul Bacău înregistrat la Reg. Com sub nr. J4/1692/2008având cod unic de identificare fiscală RO24490988.

Cumpărătorul – orice persoană fizică sau juridică care, prin plasarea și înregistrarea unei comenzi: on-line pe această pagină de internet sau având, potrivit legii, calitatea de consumator.

Comanda on-line – solicitarea online transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare și plasarea unei comenzi pe pagina această de internet, în vederea achiziționării de Produse online, în condițiile prevăzute de prezentele Termeni și Condiții.

Comanda telefonică – solicitarea telefonică transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, în vederea achiziționării de Produse și/sau Servicii comercializate online, în condițiile prevăzute în prezentele Termeni și Condiții. 

Comanda –Comanda on-line și / sau Comanda telefonică. 

Produs – orice bun comercializat de către societatea noastră prin intermediul paginii de internet internet www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com solicitat de către Cumpărător prin Comanda lansată pe pagina de internet www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com care urmează să fie livrat de către Furnizor, în condițiile prevăzute în prezentele Termeni și Condiții. 

Contract – contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și Furnizor. 

Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul și elementele grafice ale paginii de internet, inclusiv dar fără a se limita la acestea, tot conținutul în format text, imaginile,elementele audio-vizuale, programe software, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă de și către Utilizatori (prin vizualizare directă pe pagina de internet, prin newslettere , publicații social media etc,) aparțin titularului paginii de internet și www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com reprezintă conținutul paginii de internet.

Pagina de internet www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com este creată şi funcţionează pe platforma de servicii webshop soldigo.com, astfel toate elementele ale paginii de internet unde acesta este menţionat prin Termeni şi condiţii de utilizare ale soldigo.com, inclusiv dar fără a se limita la elemente design, grafică, soluţii tehnice, software etc., aparţine în mod exclusiv soldigo.com, pentru detalii vă solicităm să consultaţi https://soldigo.com/terms-and-conditions.

Conținutul paginii de internet, indiferent de zona in care se află pe site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al titularului paginii de internet. Astfel este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuţia parțială, integrală sau modificată a conținutului acestei pagini de internet sau a oricărei părți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal, fără consimțământul dat în scris de către titularul www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com

În cazul în care doriți să obțineți consimțământul nostru pentru utilizarea oricărui material, text etc. din conținutul paginii de internet, sau în cazul în care doriți să ne sesizați în legătură cu orice fel de utilizare neautorizată al oricărei imagini, text, material, conținut, material audio-video pe pagina de internet și orice fel de încălcare ale drepturilor de autor puteți să scrieți e-mail la adresa: marketing@old.danibrum.ro

Accesul și funcționarea paginii de internet www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com

Furnizorul ia toate măsurile și depune toate eforturile posibile pentru ca informațiile publicate pe pagina de internet, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum și prețurile listate, să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, erorile nu pot fi excluse în totalitate. În asemenea situații, Furnizorul va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil.

dumneavoastră, în calitate de Utilizator și / sau Cumpărător va trebui să aveți în vedere ca achiziționarea produselor prin comanda on-line înseamnă o experiență diferită de aceea de achiziționare off-line, în magazine sau alte locuri de comercializare.

Fotografiile şi imaginile de pe pagina de internet au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exactă a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a Produsului.

Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca Furnizorul să nu poată livra Comanda. De asemenea, Furnizorul își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate al Furnizorului față de dumneavoastră este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare, in termen de 14 (paisprezece) zile.

Comanda produselor

Cumpărătorul va putea lansa comanda prin alegerea produsului, a cantităţii dorite și apăsarea butonului ”Adaugă în coș”.În cayul în care doreşte să finalizeze comanda în „Coşul meu” va trebui să apese butonul „Comandă”. 

În vederea lansării comenzii Cumpărătorul va furniza datele necesare pentru facturare și livrarea produsului. Cumpărătorul va alege modalitatea de plată. La finalizarea comenzii Cumpărătorul are posibilitatea de a-și verifica încă o dată coșul său de cumpărături, să scrie mesaj, observații lângă comandă, și va accepta termenii de contractare. După finalizarea comenzii, Cumpărătorul va primi un e-mail despre recepţia comenzii.

Plata

Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul paginii de internet www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com includ T.V.A. conform legii in vigoare.

Preţurile sunt valabile în momentul comenzii, fiind afişate lângă produsele magazinului nostru. Preţurile afişate nu conţin taxa de transport. 

Informații despre taxa de livrare și transport: 

Livrarea produselor este asigurată prin servicii de curierat sau firma de transport agreate de autoritățile competente.

Preţul transportului produselor este stabilit în funcție de dimensiunile produselor și distanțele parcurse.

Frnizorul  va emite către Cumpărător o factură pentru Produsele livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Codul AWB la livrare va putea fi transmis prin SMS în cazul solicitării de către Cumpărător.

Furnizorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii precum şi pentru orice alte plăți aferente Comenzii prinemail. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele. 

Livrarea produselor și transmiterea riscurilor

Furnizorul se obligă să livreze Produsele în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

În ziua livrării veți fi contactat de către societatea de curierat / asistentul comercial al Furnizorului prin telefon sau SMS, la numărul de telefon mobil pe care l-ați furnizat în timpul procesului de comandă.

Furnizorul depune toate eforturile pentru a livra la data agreată comenzile. Livrarea Produselor și / sau  prestarea Serviciilor vor avea loc la adresa indicată în acest scop de către Cumpărător în timpul procesului de comandă. 

dumneavoastră în calitate de Cumpărător, sunteți exclusiv responsabil  trebuie să vă asigurați că livrarea la data livrării, pentru acceptarea/preluarea Produselor comandate. Aveți posibilitatea să specificați o adresă de livrare diferită de cea indicată pentru facturare. 

În afara de cazul în care este agreat de Furnizor și Cumpărător diferit, Furnizorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Produsele în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Furnizorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.

Furnizorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Produsului și va asigura transmiterea documentelor însotitoare. Furnizorul va efectua livrarea Produsului și a Serviciului de cumpărare on-line pe teritoriul României.

La livrare, în momentul recepționării Produselor Cumpărătorul are dreptul și obligația de a verifica corectitudinea numărului de colete primite, precum şi integritatea lor, iar orice deviație/neregulă trebuie semnalată imediat atât către societatea curier, care a livrat produsul, dar şi societăţii noastre, la adresa de e-mail: sales@old.danibrum.ro

Acceptarea va fi făcută atunci când Produsul și Serviciul sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comanda. În cazul în care Cumpărătorul descoperă ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme Date tehnicelor tehnice, atunci Furnizorul va aduce la conformitate Produsele. De asemenea, pentru produsele vândute și livrate de Tehnoholz Group S.R.L. Cumpărătorul beneficiază de returul produselor in 14 zile calendaristice. În acest caz se va respecta prevederile procedurii ” Returnare produs” . În temeiul prevederilor legale în vigoare, beneficiați de dreptul de retragere din Contractul încheiat cu Furnizorul. Dreptul de retragere reprezintă posibilitatea dumneavoastră . de a returna Produsele achiziționate prin Comanda sau Comanda telefonică în termen de 14 zile de la achiziționarea acestora / a renunța la prestarea Serviciilor de cumpărare on-line contractate. Toate informațiile relevante pentru exercitarea concretă a dreptului de retragere sunt prevăzute la procedura ” Returnare produs”.

După semnarea documentelor de livrare, Cumpărătorul dobândește posesia fizică a Produselor comandate. Din acest moment, Cumpărătorul preia toate riscurile asupra Produselor, respectiv riscul de pierdere, pieire sau de deteriorare.

În cazul în care Cumpărătorul ca Produsul nu este conform cu caracteristicile tehnice din Comandă, nu este integru, îi lipsesțe orice parte, accesoriu etc, sau orice altă neregulă, eroare, deviație etc. ne va semnala problema prin completarea formularului electronic pus la dispoziția Cumpărătorului prin pagina noastră de internet la procedura „Returnare produs”. 

Nicio prevedere de mai sus nu afectează drepturile garantate de lege Cumpărătorului în calitate de consumator. Pentru a afla mai multe informații puteți contacta Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor 0219551, sau Tehnoholz Group S.R.L. la numărul de telefon 0756192293 – 0756192292 – 0756315919

În cazul în care doriți să reclamați orice fel de nemulțumire în legătură cu Produsul livrat, puteți să contactați  societatea noastră și la adresa de e-mail sales@old.danibrum.ro

Garanțiile acordate

Produsele comercializate prin pagina de internet www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com beneficiază de garanțiile prezentate de certificatul de garanție aferent fiecărui produs. Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție. 

Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător in parte. Termenul mediu de utilizare al produselor este de 5 ani. 

Pentru produsele din Comandă care beneficiază de garanție în baza certificatelor de garanție, Furnizorul va transmite Cumpărătorului aceste certificate de garanție în format tipărit alături de produs.

Pentru o corectă comunicare a certificatului de garanție aferent produsului din Comandă, Cumpărătorului îi revin obligaţiiile de oferi date veridice şi valabile pentru livrarea produsului.

Garanția nu se aplică în următoarele situații:

Nerespectarea instrucţiunilor de folosire

Repararea efecuată de o persoană neautorizată

Folosirea de piese contrafăcute

Folosirea neglijentă a produsului

Instalarea inadecvată al a aparatului

Cumpărătorul beneficiază contra cost de service post-garanție cu piese originale.

Limitarea responsabilității

Utilizatorul și / sau Cumpărătorul sunt obligați să utilizeze prezenta pagină de internet în conformitate cu prevederile legale în vigoare, și pe propria lor responsabilitate. 

Nu este permisă utilizarea acestei pagini de internet în scopul introducerii în mod deliberat de viruşi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic dăunător sau distructiv. Sunt interzise încercările de acces neautorizat la acest site web, la serverul pe care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau bază de date în legătură cu această pagină de internet. 

Utilizatorul și / sau Cumpărătorul utilizează pagina de internet și Serviciul oferit prin intermediul acesteia pe riscul propriu, Furnizorul nefiind în niciun fel responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea paginii de internet sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. 

Astfel, vă recomandăm să vă asigurați că aveți instalate sisteme adecvate de apărare, menite să vă protejeze calculatorul de viruși şi/sau orice alt conținut dăunător.

Furnizorul nu răspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site, fără ca prin această prevedere să fie afectate drepturile consumatorilor, potrivit legii.

Utilizatorul paginii noastre de internet înțelege și este de acord ca potrivit Termenilor și Condițiilor este strict interzisă atacarea acestei pagini de internet prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului. Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza pagina noastră de internet.

Furnizorul depune toate eforturile și ia toate măsurile necesare pentru a asigura o navigare sigură pe pagina această de internet, însă nu poate garanta ca pagina de internet, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari.

Furnizorul nu poate fi tras la răspundere în niciun mod și în nicio măsură pentru conținutul, inclusiv dar fără a se limita la materialele, produsele și serviciile oferite, activitatea de promovare, publicitate și reclamă prin intermediul paginilor de internet ale terțelor părți la care trimit/ pot trimite orice link-uri plasate pe pagina de internet al Furnizorului. 

Furnizorul face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea informațiilor și a imaginilor, materialelor publicate pe pagina sa de internet și de a păstra încrederea în pagina de internet, va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil, dar nu își asumă răspunderea și nu garantează implicit și expres pentru conținutul și informațiile de pe pagina de internet în măsura în care acestea au fost puse la dispoziția Furnizorului de către utilizatorii paginii de internet, sau orice altă terță parte,  în mod direct sau indirect.

Furnizorul nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor obținute de la Utilizatori. În mod expres, Utilizatorul paginii de internet este de acord să exonereze de răspundere pe Furnizor pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase al paginii de internet.

Pentru caz de forță majoră, Furnizorul și/sau operatorii, directorii, angajații, sucursalele, filialele și reprezentanții săi, sunt exonerați total de răspundere. Cazurile de forță majoră includ, dar nu se limitează la, erori de funcționare ale echipamentului tehnic al Furnizorului, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele paginii de internet, erorile de operare, greva, etc.

Legea aplicabilă și litigii

Utilizarea paginii de internet transmiterea www.wordpress-565477-2616407.cloudwaysapps.com Comenzilor și încheierea Contractelor prin intermediul  paginii de internet sunt guvernate de legislația română. 

Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu folosirea paginii de internet sau în legătură cu o Comandă/un Contract va fi supus instanțelor competente din România. 

Consumatorii nu pot renunța la drepturile care le sunt garantate de lege. Orice clauză contractuală prin care se renunță sau se restrâng în mod direct sau indirect drepturile prevăzute de lege în favoarea consumatorilor nu este obligatorie pentru aceștia.

Modificarea Termenii și Condițiilor 

Furnizorul are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile Termenilor și Condițiilor, Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă. 

Utilizatorul și / sau Cumpărătorul prin continuarea utilizării paginii de internet și / sau al Serviciului de cumpărare on-line oferit prin intermediul paginii de internet își exprimă acordul cu modificările introduse.

Livrare rapidă

3 - 14 Zile

Livrare din stoc

Pentru 100+ de produse

Suport tehnic dedicat

Prin chat sau telefonic

Garanția calității

Pentru toate produsele

Coș
Sign in

Nu ai un cont încă?

Popular requests:
Caută după nume sau cod produs
Magazin
Wishlist
0 items Coș
Contul meu