Circulare cu freză

Afișez toate cele 8 rezultate

Circulare cu freză – tehnologie avansată cu oportunități infinite de precizie și creativitate

Un circular cu freză, cunoscut și sub numele de freză verticală sau freză circulară, este un echipament de prelucrare a lemnului care combină funcțiile unei ferăstraie circulare și a unei freze verticale. Acest dispozitiv permite tăierea și profilarea lemnului și a materialelor derivate din lemn într-un singur pas, oferind un nivel înalt de precizie și finisare.

Circularele cu freză sunt dotate cu tehnologie avansată, oferind meșteșugarilor și profesioniștilor din industrie oportunități infinite de prelucrare cu precizie și creativitate. Află cum funcțiile de reglare, sistemul de ghidare și dispozitivele de siguranță asigură o experiență ergonomică și sigură în prelucrare.

Cum funcționează un circular cu freză pentru lemn?

Circularul cu freză este compus dintr-o masă de lucru stabilă, pe care se montează și fixează piesele de prelucrat, și un mecanism de ridicare și coborâre a sculei de tăiere (pânza circulară și freza). Pânza circulară este folosită pentru a efectua tăieturi drepte sau în unghi, în timp ce freza verticală este utilizată pentru a crea profile, canale sau alte detalii pe marginile sau suprafețele pieselor de lemn.

Avantajele și beneficiile circularului cu freză

Un avantaj al utilizării unui circular cu freză este eficiența crescută în timpul procesului de prelucrare a lemnului, deoarece acest echipament combinat permite realizarea mai multor operațiuni fără a fi nevoie să schimbi între diferite mașini. De asemenea, circularul cu freză poate oferi o calitate superioară a finisajului datorită preciziei și stabilității oferite de acest tip de echipament.

Circularele cu freză sunt partenerii perfecți în proiecte ambițioase și cu cerințe complexe. Printre beneficiile acestor unelte profesionale se numără: tăieri precise, prelucrare rapidă și eficientă, versatilitate în materiale și o varietate de aplicații industriale, de la construcții la industria mobilierului și multe altele.

De ce să alegi un circular cu freză pentru tâmplărie ?

Circularul cu freză este o soluție versatilă și eficientă pentru atelierele de tâmplărie și producătorii de mobilă, permițând realizarea unei game variate de proiecte cu un singur dispozitiv.

Întrebări frecvente despre circular + freză

Un circular + freză este un utilaj de prelucrare a lemnului care asociază utilizarea unui circular cu cea a unei freze. Acest utilaj oferă opțiuni largi în prelucrarea lemnului și poate fi utilizat pentru a tăia, fresa și șlefui lemnul, precum și pentru a face caneluri, crestături și alte forme.

Un circular + freză poate prelucra lemn de esență tare sau moale, dar și lemn stratificat.

Dimensiunile de lemn care pot fi prelucrate cu un circular + freză depind de dimensiunile și capacitățile utilajului. Acestea pot varia de la plăci mici de lemn până la plăci mari cu dimensiuni de până la 10 picioare (3 metri) în lungime și 4 picioare (1,2 metri) în lățime.

Este esențială purtarea echipamentului de protecție, precum ochelarii și vesta de protecție, dar și mănușile de lucru. Citiți cu atenție indicațiile producătorului din manualul de utilizare.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal