Piese diverse

Afișez 1 - 12 din 31 de rezultate

Piese pentru prelucrarea lemnului

Piesele diverse pentru prelucrarea lemnului, cum ar fi curelele de antrenare, comutatoarele, axele de antrenare și arcurile de revenire pentru coloană, sunt componente esențiale ale mașinilor și echipamentelor de prelucrare a lemnului. Aceste piese asigură funcționarea corectă, eficientă și sigură a diferitelor tipuri de mașini de prelucrare, precum ferăstraiele circulare, frezare, strung și mașini CNC.

Piese diverse disponibile la Danibrum

Curelele de antrenare:

Aceste componente sunt utilizate pentru a transmite mișcarea și forța de la motor la diferite părți ale mașinii, cum ar fi axele și roțile de transmisie. Curelele de antrenare pot fi fabricate din cauciuc, poliuretan, poliester sau alte materiale sintetice și sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, în funcție de tipul de mașină și cerințele de transmisie ale acesteia.

Comutatoarele:

Comutatoarele sunt dispozitive electrice care permit întreruperea sau continuarea fluxului de curent în circuitul electric al mașinii. Aceste componente sunt utilizate pentru a porni, opri sau inversa mișcarea motorului și a altor componente electrice, cum ar fi contactorii, releele și protecțiile termice.

Axele de antrenare:

Axele de antrenare sunt componente mecanice utilizate pentru a transmite mișcarea și forța de la motor la diferite părți ale mașinii, cum ar fi arborele de frezare, arborele de strung sau arborele de găurit. Axele de antrenare sunt fabricate din oțel rezistent la uzură și sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, în funcție de tipul de mașină și cerințele de transmisie ale acesteia.

Arcurile de revenire pentru coloană:

Arcurile de revenire sunt componente mecanice utilizate pentru a menține tensiunea în diferite părți ale mașinii, cum ar fi sistemul de ridicare și coborâre al mesei de lucru sau sistemul de reglare a adâncimii de găurire. Aceste arcuri sunt fabricate din oțel rezistent la uzură și sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, în funcție de tipul de mașină și cerințele de funcționare ale acesteia.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal