Piese circulare de formatizat

Afișez 1 - 12 din 49 de rezultate

Pânză circulară

Piesele circulare de formatizat, cunoscute și sub numele de pânze circulare sau discuri de tăiere, sunt scule de tăiere rotative, utilizate pentru a efectua tăieturi precise și netede în diferite materiale, cum ar fi lemnul, plăcile aglomerate, MDF-ul, furnirul și materialele plastice. Aceste pânze circulare sunt montate pe diferite tipuri de mașini de prelucrare a lemnului, precum ferăstraiele circulare, ferăstraiele de masă, ferăstraiele pendulare și mașinile CNC.

Piesele circulare de formatizat au o formă circulară, cu dinți ascuțiți și profilati în jurul perimetrului lor. Numărul, forma și unghiul dinților variază în funcție de tipul de tăiere și materialul care trebuie prelucrat. Alegerea corectă a pânzei circulare este esențială pentru obținerea unor rezultate optime și pentru asigurarea eficienței și siguranței în procesul de prelucrare.

Tipuri de piese circulare de formatizat

Există mai multe tipuri de piese circulare de formatizat, în funcție de aplicația și materialul de tăiat:

Pânze circulare pentru tăiere longitudinală:

Aceste pânze au dinți cu un unghi de atac pozitiv și sunt proiectate pentru a tăia lemnul în direcția fibrei, asigurând o tăiere rapidă și eficientă.

Pânze circulare pentru tăiere transversală:

Aceste pânze au dinți cu un unghi de atac negativ și sunt proiectate pentru a tăia lemnul perpendicular pe direcția fibrei, oferind o tăiere curată și netedă.

Pânze circulare cu dinți trapezoidali:

Aceste pânze au dinți cu o formă trapezoidală și sunt utilizate pentru a tăia materiale compozite, cum ar fi plăcile aglomerate și MDF-ul, oferind o tăiere precisă și cu un minim de desprindere a materialului.

Pânze circulare cu dinți alternativ înclinați:

Aceste pânze au dinți cu unghiuri diferite de atac, alternând între pozitiv și negativ. Acest tip de pânză este potrivit pentru tăierea unei varietăți largi de materiale, inclusiv lemn masiv, plăci aglomerate, MDF și furnir.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal