Freze și burghie

Afișez toate cele 12 rezultate

Freze și burghie pentru lemn

Frezele și burghiile sunt scule de tăiere utilizate în diverse aplicații de prelucrare, precum tâmplărie, metalurgie și construcții. Aceste instrumente sunt concepute pentru a crea găuri, canale, scobituri și profilări în diferite materiale, cum ar fi lemnul, metalul, plasticul și materialele compozite.

Freze profesionale pentru lemn

Frezele sunt instrumente de tăiere cu margini ascuțite și profilate, folosite pentru a îndepărta materialul prin așchiere și a crea suprafețe și forme precise. Acestea pot fi folosite în mașini de prelucrare manuale sau automate, precum frezare, strung și centre de prelucrare CNC. Frezele sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, în funcție de tipul de material care trebuie prelucrat și de profilul sau finisajul dorit. Printre tipurile de freze se numără frezele cilindrice, frezele cu capăt sferic, frezele elicoidale și frezele în formă de V.

Burghiu lemn

Burghiile sunt scule de tăiere cu vârf ascuțit și caneluri elicoidale, utilizate pentru a crea găuri în materiale solide. Burghiile funcționează prin rotire și apăsare în material, îndepărtând așchiile de material prin canelurile lor în timp ce penetrează în adâncime. Acestea pot fi folosite în mașini de găurit manuale sau automate, precum bormașini, mașini de găurit cu coloană și centre de prelucrare CNC. Burghiile sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, materiale și tipuri, în funcție de diametrul găurii dorite și de materialul care trebuie prelucrat. Printre tipurile de burghie se numără burghiile cu tăiș helicoidal, burghiile cu centrare și burghiile cu trepte.

În concluzie, frezele și burghiile sunt instrumente esențiale în industria prelucrării, permițând realizarea unor tăieturi, găuri și profilări complexe și precise în diferite materiale. Alegerea corectă a frezei sau burghiului, în funcție de aplicație și materialul de prelucrat, este crucială pentru obținerea unor rezultate optime și pentru asigurarea eficienței și siguranței în procesul de prelucrare.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal