Freze CNC

Afișez singurul rezultat

Freze pentru CNC

Frezele CNC sunt mașini de prelucrare utilizate pentru a executa operațiuni precise de frezare pe diverse materiale, cum ar fi aluminiu, plastic și metal. Aceste mașini utilizează un software specializat pentru a traduce designul digital în mișcări precise ale tăietorului în trei, patru sau cinci axe, în funcție de modelul de freză. Frezele CNC sunt ideale pentru producția în serie și personalizarea individuală, deoarece oferă o precizie ridicată și un grad ridicat de automatizare.

Tipuri freze CNC lemn

Există o varietate de tipuri de freze CNC, inclusiv freze cu vârf din carbura de tungsten, freze cu ac de mare viteză, freze cu lamele și freze cu discuri. Aceste mașini pot fi utilizate în diverse industrii, cum ar fi producția de componente electronice, producția de mobilier și fabricarea de piese pentru mașini și echipamente. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să alegeți freza potrivită pentru materialul pe care doriți să îl prelucrați și să utilizați software-ul și accesoriile potrivite pentru a controla viteza de frezare și precizia.

Frezele CNC sunt disponibile într-o varietate de forme, dimensiuni și materiale, adaptate pentru a se potrivi cu cerințele de tăiere și finisare ale fiecărei aplicații specifice. Iată câteva tipuri de freze CNC:

Freze cu capăt sferic:

Aceste freze au un vârf rotund și sunt folosite pentru a efectua profilări și finisaje 3D, precum și pentru a crea suprafețe netede și curbe.

Freze cu capăt drept:

Aceste freze au un vârf plat și sunt utilizate pentru a efectua tăieturi de lățime și adâncime controlate, precum și pentru a crea canale și scobituri în materialele prelucrate.

Freze cu capăt conic:

Aceste freze au un vârf conic și sunt utilizate pentru a efectua tăieturi în unghi și pentru a crea forme geometrice complexe, cum ar fi conuri, prisme și piramide.

Freze în formă de V:

Aceste freze au un vârf în formă de V și sunt utilizate pentru a realiza gravuri și inscripții pe suprafața materialelor prelucrate.

Freze elicoidale:

Aceste freze au o formă spiralată și sunt utilizate pentru a efectua tăieturi rapide și eficiente, reducând în același timp forțele de tăiere și vibrațiile.

Freze profesionale pentru lemn

Materialul din care sunt realizate frezele CNC poate varia în funcție de duritatea materialului ce trebuie prelucrat și de durata de viață a frezei. Frezele pot fi fabricate din oțel rapid (HSS), carburi solide sau carburi cu înveliș de titan sau alte materiale dure.

În concluzie, frezele CNC sunt instrumente esențiale în domeniul prelucrării prin control numeric, permițând realizarea unor tăieturi și finisaje complexe și precise. Alegerea corectă a frezei CNC, în funcție de aplicația și materialul de prelucrat, este crucială pentru obținerea unor rezultate optime și pentru asigurarea eficienței și siguranței în procesul de prelucrare.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal