Diverse/Accesorii

Afișez 1 - 12 din 308 rezultate

Accesorii prelucrare lemn

La Danibrum g─âsi╚Ťi o varietate mare de accesorii pentru prelucrarea lemnului, de cea mai bun─â calitate, profesionale ╚Öi rezistente.

Compresoare

Compresoarele sunt dispozitive mecanice utilizate pentru a comprima aer sau gaze, cresc├óndu-le presiunea ╚Öi densitatea. Acestea sunt folosite ├«ntr-o varietate de aplica╚Ťii industriale, me╚Öte╚Öug─âre╚Öti ╚Öi casnice pentru a alimenta instrumente pneumatice, umfla anvelope ╚Öi furniza aer comprimat la presiune ├«nalt─â.

Generatoare aer cald

Generatoarele de aer cald sunt echipamente utilizate pentru a ├«nc─âlzi ╚Öi distribui aerul ├«n spa╚Ťii precum hale industriale, ateliere sau depozite. Acestea produc c─âldur─â prin arderea combustibilului (gaz, motorin─â sau pele╚Ťi) ╚Öi utilizeaz─â un ventilator pentru a dispersa aerul ├«nc─âlzit ├«n mediul ├«nconjur─âtor.

Mașini combinate

Ma╚Öinile combinate sunt echipamente multifunc╚Ťionale de prelucrare a lemnului, care integreaz─â mai multe func╚Ťii, cum ar fi t─âierea, frezarea, g─âurirea ╚Öi rindeluirea ├«ntr-o singur─â ma╚Öin─â. Acestea economisesc spa╚Ťiu ╚Öi resurse ├«n atelierele mici ╚Öi mijlocii, permi╚Ť├ónd realizarea unei game variate de proiecte din lemn cu un singur dispozitiv.

Mașini întins adeziv

Ma╚Öinile de ├«ntins adeziv sunt echipamente utilizate pentru a aplica uniform adeziv pe suprafe╚Ťele materialelor, cum ar fi lemn, PAL sau MDF, ├«n procese de lipire, placare sau montare. Aceste ma╚Öini ├«mbun─ât─â╚Ťesc eficien╚Ťa ╚Öi precizia aplic─ârii adezivului, asigur├ónd o lipire de calitate ╚Öi reduc├ónd risipa de material.

Pânză tăietoare

P├ónza t─âietoare este o component─â a unei fer─âstraie sau altor ma╚Öini de t─âiere, format─â dintr-un disc circular cu din╚Ťi ascu╚Ťi╚Ťi, folosit─â pentru a t─âia materiale precum lemn, plastic, metal sau compozite. P├ónzele t─âietoare variaz─â ├«n func╚Ťie de dimensiuni, num─ârul de din╚Ťi ╚Öi tipul de material pentru care sunt proiectate, asigur├ónd t─âieri precise ╚Öi finisaje netede.

Compresoare aer (6)

Generatoare aer cald (6)

Mașini combinate (28)

Mașini întins adeziv (5)

Pânze tăietoare (4)

Piese și consumabile (254)

De ce să alegi Danibrum România?

Urm─ârim Excelen╚Ťa din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livr─âm specific nevoilor tale

De la ├«nceput, cunosc├ónd tainele ╚Öi frumuse╚Ťea lucrului cu lemnul, am ├«ncercat s─â facem produc╚Ťia mobilei mai frumoas─â, mai u╚Öoar─â ╚Öi mai productiv─â. De aceea solu╚Ťiile pe care le oferim nu se rezum─â doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Solu╚Ťiile sunt c─âutate ├«mpreun─â cu tine ╚Öi fiecare produc─âtor ├«n parte. Fiec─ârui om sau companie ├«n parte i se potrive╚Öte o anumit─â ma╚Öin─â ce va trebui s─â aduc─â un plus ├«n confortul vie╚Ťii, a muncii ╚Öi a calit─â╚Ťii produsului finit.

Viziunea noastr─â:

Experien╚Ťa ╚Öi stabilitatea sunt for╚Ťele cu care facem ca Danibrum s─â fie mai puternic ╚Öi mai credibil ├«n alegerea ca furnizor.

Credem ├«n obliga╚Ťii de aceea solu╚Ťiile noastre nu se rezum─â doar la livrarea utilajelor. Am c─âutat de la ├«nceput ca v├ónz─ârile s─â fie corelate cu capacitatea tehnic─â de suport, puneri ├«n func╚Ťiune corecte ╚Öi profesioniste, rezolvarea garan╚Ťiilor ╚Öi post garan╚Ťiilor.┬á

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nou─â la Danibrum ne place frumosul ╚Öi prin utilajele livrate c─âtre fiecare produc─âtor dorim s─â ÔÇťproducemÔÇŁ lucr─âri frumoase.

Valorific─âm ace┼čti 24 ani de experien┼ú─â, prin ├«nnoirea avantajelor acordate produc─âtorilor de mobilier din Rom├ónia:

  • Pre┼úuri oneste
  • Consultan┼ú─â tehnico-financiar─â profesional─â
  • Livrare rapid─â
  • Portofoliu diversificat
  • Garan╚Ťie prompt─â
  • Piese de schimb
  • Ini╚Ťiere personal