Despre noi

Venim în fiecare dimineață să ne facem treaba. Fiecare zi este cu mai multe cunoștințe ca cea dinaintea ei. Avem deja o istorie și un nume pentru care încercam în fiecare zi să îi aducem valoare.

Venim în fiecare dimineață să ne facem treaba. Fiecare zi este cu mai multe cunoștințe ca cea dinaintea ei. Avem deja o istorie și un nume pentru care încercam în fiecare zi să îi aducem valoare. 

Credem în muncă și în rezultatul ei.

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat a face producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreuna cu tine și fiecare producător în parte. Pentru că fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașina ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a Perfecțiunii.

Putem spune cu mândrie că am crescut împreuna și am pus umărul la dezvoltarea marilor producători de azi livrând utilaje încă din 1998. Prin utilaje livrate am creat afaceri de succes, societăți stabile în producție și calitative în rezultate. 

Trăim în fiecare zi cu aceleași probleme ca orice producător din România, înțelegem piața și nevoile ei, de aceea ascultăm, discutăm, propunem, oferim, realizăm și de fiecare dată găsim soluțiile potrivite. 

Experiența și stabilitatea ne sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Credem în parteneriate, de aceea Împreuna cu cei cărora le-am fost furnizori am creat deja relații pe termen lung, făcând posibile trecerea cu succes peste criza din 2008, perioadelor de după, problemele apărute datorită stării  de urgență creată de Covid 19, iar cu siguranță vom merge mai departe învingători, împreună.

Mobila este o artă și arta este frumosul.

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 22 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal

Promisiunea pe care o facem fata de fiecare din Dvs. este ca vom fi intodeauna loiali principiului ‘castig-castig’. Acest lucru poate insemna crestere lenta, dar cu siguranta conduce la relatii comerciale trainice, la fidelitate si incredere. Va stam cu placere la dispozitie.

Solicitări de preț

Alege produsele care te interesează și solicită o ofertă.
Scroll to Top