Mașini universale de tâmplărie

Afișez toate cele 6 rezultate

MUT tâmplărie – o inovație în industria lemnului

Mașinile universale de tâmplărie sunt echipamente multifuncționale concepute pentru a combina mai multe operațiuni de prelucrare a lemnului într-o singură mașină. Acestea sunt ideale pentru atelierele de tâmplărie de dimensiuni mici și medii, oferind eficiență și economie de spațiu.

Conceptul de MUT tâmplărie (mașini universale pentru tâmplărie) aduce o schimbare semnificativă în modul de prelucrare a lemnului, permițând realizarea mai multor operații cu o singură mașină. Mașinile universale de tâmplărie cu 5 operații îmbunătățesc procesul de producție și facilitează lucrările complexe, economisind timp și resurse.

Aplicații ale mașinilor universale de tâmplărie

Mașinile universale de tâmplărie sunt echipamente versatile și eficiente, care permit tâmplarilor să efectueze o varietate de operațiuni de prelucrare a lemnului într-un singur dispozitiv. Acestea sunt ideale pentru producția de mobilă, în atelierele de tâmplărie și pentru hobby-uri, oferind flexibilitate și economie de spațiu fără a compromite calitatea și precizia lucrărilor.

MUT tâmplărie de vânzare – investiția ideală pentru atelierele profesionale

Mașinile universale de tâmplărie aduc beneficii semnificative în atelierele de tâmplărie profesionale. Aceste echipamente de înaltă performanță, disponibile pentru vânzare, oferă soluții inovatoare și productivitate sporită în prelucrarea lemnului, consolidând eficiența și calitatea în rezultatele finale.

Avantaje și beneficii ale mașinilor universale de tâmplărie

– versatilitate și eficiență

Mașinile universale de tâmplărie reprezintă o investiție esențială pentru atelierele de prelucrare a lemnului, aducând versatilitate și eficiență în procesul de producție. Aceste echipamente moderne sunt concepute pentru a realiza o gamă largă de operații, precum găurire, frezare, tăiere și multe altele, contribuind la obținerea de produse de calitate superioară într-un timp mai scurt.

– creșterea performanței

Conceptul de MUT tâmplărie revoluționează modul de prelucrare a lemnului, permițând realizarea mai multor operații într-o singură mașină. Mașinile universale de tâmplărie cu 5 operații oferă precizie și rapiditate în găurire, frezare și tăiere, facilitând producția de piese complexe și diversificate. Acest tip de mașini reprezintă o inovație valoroasă pentru profesioniștii din industria lemnului, sporind eficiența și productivitatea în atelierele de tâmplărie.

Întrebări frecvente despre mașini universale pentru tâmplărie

O mașină universală pentru tâmplărie este un utilaj multifuncțional care combină mai multe unelte și funcții într-o singură mașină. Scopul său este de a economisi spațiu și a oferi tâmplarilor posibilitatea de a efectua o varietate de operații, cum ar fi tăiere, frezare, găurire, îndreptare și rindeluire la grosime, folosind un singur echipament.

Componentele și funcțiile unei mașini universale pentru tâmplărie pot varia în funcție de model, dar în general includ următoarele:

 • Fierăstrău circular: Pentru tăierea dreaptă sau în unghi a materialelor;
 • Mașină de frezat: Pentru profilarea, canelarea și realizarea de îmbinări în materialele de lemn;
 • Mașină de găurit și scobit: Pentru a crea găuri și a efectua operațiuni de scobire;
 • Îndreptare: Pentru a îndrepta și conferi liniaritate canturilor lemnului;

Mașină de rindeluit: Pentru a netezi și a aplatiza suprafețele de lemn.

Avantaje:

 • Economisirea spațiului: Combinația mai multor unelte într-o singură mașină reduce necesitatea de spațiu de lucru;
 • Versatilitate: Permite efectuarea unei varietăți de operațiuni, fără a fi nevoie să achiziționați unelte separate;
 • Eficiență: Simplifică procesul de lucru, reducând timpul necesar pentru a trece de la o uneltă la alta;
 • Economie: Costul inițial al unei mașini universale poate fi mai mic decât achiziționarea unor unelte individuale.

 

Dezavantaje:

 • Performanță: Mașinile universale pot fi mai puțin precise sau mai puțin eficiente decât uneltele specializate;
 • Flexibilitate redusă: Nu poate fi posibil să utilizați simultan două funcții ale mașinii;
 • Învățare: Necesită timp pentru a învăța cum să utilizați în mod eficient toate funcțiile și uneltele integrate.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

 • Preţuri oneste
 • Consultanţă tehnico-financiară profesională
 • Livrare rapidă
 • Portofoliu diversificat
 • Garanție promptă
 • Piese de schimb
 • Inițiere personal