Masini de Frezat

Îți oferim o gamă largă de mașini de frezat pentru prelucrarea pieselor din lemn. Danibrum™ este cel mai mare depozit de utilaje noi și second-hand din țară, punându-ți la dispoziție numeroase modele de mașini de frezat la prețuri accesibile.

În funcție de poziția axului lor rotativ, mașinile de frezat pot fi verticale sau orizontale. De asemenea, există și aparate cu ax staționar, cu mobilitate pe două planuri de deplasare sau aparate cu mobilitate pe un singur plan de deplasare.

Mașina de frezat cu ax staționar este cel mai complex utilaj din această categorie, necesitând o suprafață stabilă de care să fie prins pe durata lucrărilor. Frezele acesteia pot fi interschimbabile.
Mașina de frezat cu ax orizontal poate fi utilizată în regim industrial, pe când cea unidirecțională, fie cu freze verticale sau orizontale, poate fi folosită atât în regim de producție, cât și de hobby.

Cel mai accesibil model de mașină de frezat este cel unimanual (oberfreză) deoarece este ușor de transportat, iar frezele acestuia pot fi interschimbabile.
Potrivită pentru pasionați și pentru cei care realizează lucrări de dimensiuni reduse, mașina de frezat unimanuală îți oferă un control și o stabilitate mare în timpul lucrului.

Dacă domeniul tău de activitate lucrează cu proiecte de dimensiuni mari și mai dificile, te poți orienta către un model semi-profesional sau profesional deoarece va face față ușor la utilizarea frecventă și va demonstra o durabilă ridicată.

Dacă ai nevoie de o mașină de frezat pentru lucrări simple precum realizarea pieselor de mobilier sau a rafturilor din lemn, poți alege un model cu o putere între 400 și 1700W. Dar totuși, este bine să iei în considerare că mașinile verticale cu putere între 2000 și 5000W sunt mai bune, fiind totodată mai rezistente în timp și având o eficiență mai ridicată de lucru.

Afișez 1–12 din 25 de rezultate

Care sunt avantajele unor masini de frezat si de ce ar trebui sa cumperi una

In general, masini de frezat se folosesc in industria metalurgica si cea a prelucrarii lemnului. Adesea automate, acestea pot fi pozitionate fie cu orientare verticala, fie orizontala, pentru a taia materialele pe baza unui design pre-existent. Asa ca nu ezita sa consulti oferta noastra variata!

Beneficiile obtinute in urma folosirii unor masini de frezat:

  • Ofera optiuni flexibile pentru taieturi cat mai exacte, reducand sansele de aparitie a erorilor.
  • Se pot face mai multe taieturi simultan si are capacitatea de a produce forme complicate.
  • Frezarea este perfecta pentru producerea de piese individuale in loturi mici sau mari.
  • Precizie mai mare in finisarea lucrarii in comparatie cu alte tipuri de utilaje/masini.
Scroll to Top