Piese mașini de îndreptat și rindeluit

Afișez toate cele 12 rezultate

Piese mașini de îndreptat și rindeluit

Piesele mașinilor de îndreptat și rindeluit sunt componente fundamentale care permit funcționarea eficientă și precisă a acestor echipamente, utilizate în industria prelucrării lemnului pentru a îndrepta și rindelui suprafețele materialului lemnos.

Întrebări frecvente despre mașini de îndreptat și rindeluit

O mașină de îndreptat și rindeluit este o unealtă electrică sau motorizată, care combină funcțiile de îndreptare (pentru a obține o suprafață dreaptă și uniformă) cu cele de rindeluire (pentru a obține o grosime dorită a materialului).

O mașină de îndreptat și rindeluit are, în general, un ax cu cuțite de rindeluire și role de alimentare care transportă materialul prin mașină. Aceasta îndepărtează materialul excesiv și aduce lemnul la grosimea dorită. 

O mașină de îndreptat și rindeluit poate fi utilizată pentru a prelucra o varietate de materiale, în mod principal lemnul și derivatele acestuia.

O mașină de îndreptat și rindeluit poate contribui la reducerea timpului de muncă, creșterea preciziei și reducerea efortului.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal