Mașini de îndreptat și rindeluit la grosime

Afișez 1 - 12 din 25 de rezultate

Mașină de îndreptat și rindeluit la grosime

Prelucrarea lemnului necesită o serie de unelte specializate pentru a obține rezultate de calitate. Una dintre cele mai esențiale unelte este mașina de rindeluit. Aceasta este concepută pentru a îndepărta straturile de lemn, lăsând în urmă o suprafață netedă și uniformă, pregătită pentru etapele ulterioare de finisare.

Mașinile de îndreptat și rindeluit la grosime sunt echipamente de prelucrare a lemnului, concepute pentru a asigura suprafețe perfect plane și netede, precum și ajustarea grosimii pieselor de lemn. Aceste mașini combinate îndeplinesc două funcții principale: îndreptarea și rindeluirea la grosime, care se realizează în două etape diferite.

Mașină de îndreptat lemn

Îndreptarea constă în nivelarea și netezirea uneia sau mai multor laturi ale unei piese de lemn, eliminând astfel eventualele imperfecțiuni, denivelări sau deformări. În acest proces, lemnul este trecut printr-un set de cuțite fixate pe un arbore rotativ, care este montat deasupra unei mese de lucru reglabile. Procesul va fi eficientizat cu ajutorul unei mașini de îndreptat.

Mașină rindeluit grosime

Rindeluirea la grosime implică ajustarea grosimii pieselor de lemn pentru a obține dimensiunile dorite și uniformitatea în toate piesele. Această operațiune se realizează prin trecerea lemnului printr-un al doilea set de cuțite, de asemenea montate pe un arbore rotativ, dar plasat deasupra unei mese de lucru cu reglare înălțime. Piesa de lemn este introdusă între cele două mese de lucru, iar înălțimea mesei superioare se ajustează pentru a controla grosimea finală a materialului.

Utilizare mașină de îndreptat și de rindeluit la grosime

Mașinile de îndreptat și rindeluit la grosime sunt extrem de utile în atelierele de tâmplărie și fabricile de mobilă, deoarece permit prelucrarea eficientă și precisă a lemnului brut și a materialelor derivate din lemn. Ele asigură finisaje de calitate și contribuie la reducerea risipei de material și la creșterea productivității în procesul de prelucrare a lemnului.

Totodată, o mașină de îndreptat și rindeluit la grosime este un instrument extrem de versatil, care combină funcționalitatea unui abric cu grosime cu capacitatea de a îndrepta lemnul. Acesta permite îndreptarea și rindeluirea lemnului într-o singură trecere, ceea ce economisește timp și efort și asigură o precizie maximă.

Întrebări frecvente despre mașini de îndreptat și rindeluit la grosime

O mașină de îndreptat și rindeluit la grosime este un instrument utilizat pentru a îndrepta și a rindelui bucățile de lemn la grosimea dorită.

O mașină de îndreptat și rindeluit la grosime constă, în mod obișnuit, într-o masă pe care se așează bucățile de lemn, care apoi sunt alimentate printr-un ansamblu de role sau tamburi care le trece prin cuțite de tăiere pentru a le îndrepta și a le aduce la grosimea dorită.

O mașină de îndreptat și rindeluit la grosime poate prelucra o varietate mare de materiale, plecând de la lemn până la derivate ale acestuia.

O mașină de rindeluit și îndreptat la grosime vine la pachet cu o mulțime de avantaje, precum creșterea preciziei, economisirea timpului și a efortului, dar și ușurarea muncii.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal