De 25 de ani pe piața din România

Performanță și Precizie cu
Routerele CNC Danibrum

De la routere CNC pentru ateliere de prelucrare lemn, până la routere CNC industriale pentru fabrici cu producție în serie, DANIBRUM oferă soluții avansate la prețuri accesibile.

Experiență extinsă și suport

Suntem printre primii distribuitori de Routere CNC accesibile din România

Suntem mândri să fim printre primii distribuitori de routere CNC din România, aducând inovație și eficiență în industria prelucrării. Cu o experiență solidă și o pasiune pentru tehnologie, oferim soluții avansate încă din 1998.

Router CNC Danibrum 1325 3M - Plus

Cu acest router CNC se pot prelucra uși din lemn de orice esență, fronturi de mobilier din lemn, PAL sau MDF, iar datorită celor 3 motoare de 4.5 kW finisarea este una de o calitate foarte bună.

Toate routerele

Întrebări frecvente despre Routerul CNC

Alegerea unui router CNC necesită consultanță specializată, deoarece nevoile sunt diferite iar oferta este variată. Însă cele mai importante aspecte la care trebuie să fii atent sunt puterea motorului, înălțimea de lucru, sistemele de antrenare, ghidajele liniare ale portalului și ghidajele axei Z, masă de lucru, pompă de vacuum, viteză de lucru, software-ul folosit și altele.

Este un utilaj de frezat, găurit și debitat în 3 axe, controlat de un computer prin intermediul unui software. Avantajele unui router CNC se observă în precizia cu care realizează operațiile, dar și rapiditatea cu care o face. Poate fi controlat de un singur operator, care introduce proiectul desemnat, apoi pornește utilajul, care finalizează proiectul într-un termen definit de complexitate și viteză de lucru. Suplinește cu succes nevoia de personal calificat, una din problemele cel mai des întâlnite în industria prelucrării lemnului.

Lemn, PAL, MDF, HDF, HPL, materiale plastice, cauciuc, aluminiu, cupru, corian, alucobond, PVC, fibrociment și altele. Este nevoie de freze speciale pentru fiecare material vizat.

Procesul de învățare este cuprins între 1 lună și 6 luni, în funcție de complexitate și experiență operatorului. Pentru fiecare router CNC pus în funcțiune de DANIBRUM, oferim instruire specializată în limba română, atât tehnică cât și pe partea de software. Oferim acces la materiale video, tutoriale, videoconferințe.

1300 x 2500 mm și 2100 x 3000 mm sunt cele mai comune dimensiuni. Opțional se pot configura dimensiuni mai mari, în funcție de necesitatea clientului.

Exhaustare pentru routere CNC

De ce să alegi routerele CNC din gama Danibrum?

Router CNC – Reinventează Viitorul

Te-ai întrebat vreodată de ce avem nevoie de routere CNC performante? De mulți ani încoace omul folosește diverse materiale pentru a realiza produse proprii inedite.

Observăm că nevoia de CNC lemn este foarte mare, deoarece avem ocazia să întâlnim aceste tipuri de utilaje într-o varietate de domenii. Utilajele CNC sunt foarte folosite de om, pentru calitățile lor uimitoare de finisare a materialului.

Tehnologia evoluează cu pași repezi, drept pentru care am conștientizat necesitatea unui router CNC lemn pentru a trata cu grijă acest material, redând bucuria unor porții calitative de plăci, bucăți, respectiv diverse componente ale obiectelor de mobilier, sau decorative, durabile.

Cu un router CNC de la Danibrum ai posibilitatea de a-i oferi materialului o formă și o întrebuințare, reprezentând un rost pentru om în viața de zi cu zi. În caz că-ți dorești să dobândești structura puternică, naturală și durabilă a materialului folosit, acum ai soluția completă, menită să-ți optimizeze procesul de prelucrare, exact în fața ta!

Nu doar comercializăm o serie largă de utilaje CNC, ci venim în ajutorul tău cu soluții proiectate special pentru a te bucura de produse fiabile și calitative. Acum poți prelucra uși din lemn de orice esență, fronturi de mobilier din lemn, PAL sau MDF. Totul impecabil, cu produse de excepție!

În ceea ce privește prelucrarea materialului, adesea omul se ajută de o gamă vastă de routere lemn, acestea fiind oferite de mai mulți furnizori, în funcție de caracteristicile fiecăruia. Vei regăsi astfel în gama noastră de utilaje, soluții ce încep de la router CNC de gravare coloane, mașină de frezat în 3 axe, respectiv în coordonate, toate aceste tipuri de routere lemn concepute în mod excepțional pentru satisfacerea calitativă a necesității tale.

Ce preț are un router CNC?

Păstrăm cu strictețe raportul calitate-preț cu scopul de a-ți oferi produse de excepție la prețuri avantajoase. Cu ajutorul unui router CNC vei realiza o muncă exemplară, cu rezultate pe măsură, ce surprinde în principal operațiunea de gravare în lemn și formatizare a materialului.

Aceste utilaje de prelucrare lemn îți garantează siguranța și precizia în desfășurarea fiecărei operațiuni. Datorită dotării aparatelor cu sisteme software, acum poți regla viteza și optimizarea procesului de frezare. De asemenea, mai ai facilitatea unui sistem automat de ungere a căilor de glisare ce oferă durabilitate și precizie aparatului.

A apela la un router CNC reprezintă un mare avantaj pentru tine. Datorită acestuia ai posibilitatea de a beneficia de rentabilitate economică și productivitate amplificată, chiar și de reducerea timpului de lucru.

Avantaje routere CNC lemn

Facilități cât vezi cu ochii, pentru a te bucura de precizie în realizarea pieselor de material dorite, respectiv de capacitatea ridicată de evitare a pierderilor materiale. Acum materialul poate avea cu exactitate forma și înfățișarea stabilite.

Acest utilaj nu trebuie să-ți lipsească niciodată, deoarece este definiția pentru cuvintele: precizie și productivitate. Pregătește materialul ca la carte alături de un router CNC lemn și vei cunoaște un grad ridicat de frezare a materialului, productivitate sporită și timpi morți reduși în fluxul de lucru.

De asemenea, alte avantaje cuprind gama vastă de routere pentru lemn, care te pot sprijini în pregătirea materialului. Astfel, datorită acestora, se poate reduce zgomotul și vibrarea excesivă, dând o tentă plăcută atmosferei de lucru.

Pe lângă lemn, mașinile de frezat în 3 sau mai multe axe au capacitatea de a grava panouri, plastic industrial, marmură, materiale acrilice, PVC, panouri compozite, cupru, aliaje, MDF, etc. Astfel, în ceea ce prevede gama variată de routere CNC, două facilități primordiale sunt reprezentate de:

  • productivitatea ridicată;
  • un raport foarte bun cost-beneficiu, fiind controlat prin comandă numerică.

Utilajele noastre de prelucrare a materialului sunt de ajutor în oricare industrie de profil, trecerea la un router cu comandă numerică având marele avantaj de a reduce timpii de execuție și, foarte important, de a îmbunătăți precizia procesului și a rezultatului final. În plus, beneficiezi de utilaje programabile, care vor optimiza procesele pentru a obține pierderi de material cât mai mici.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal