Utilaje CNC

Afișez toate cele 2 rezultate

Utilaj CNC

Utilajele CNC sunt mașini de prelucrare controlate numeric, utilizate pentru a executa operațiuni precise de frezare, tăiere și gravare pe diverse materiale precum lemn, metal, plastic și alte materiale rigide. Aceste mașini utilizează un software specializat pentru a traduce designul digital în mișcări precise ale tăietorului în trei, patru sau cinci axe, în funcție de modelul de utilaj CNC. Utilajele CNC sunt ideale pentru producția în serie și personalizarea individuală, deoarece oferă o precizie ridicată și un grad ridicat de automatizare. Există o varietate de utilaje CNC disponibile pe piață, inclusiv routere CNC, freze CNC, mașini de gravat CNC și mașini de tăiat cu laser CNC.

Utilizarea utilajelor CNC

Aceste mașini pot fi utilizate în diverse industrii, cum ar fi producția de componente electronice, industria metalurgică, fabricarea de mobilier și prototipare rapidă. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să alegeți utilajul CNC potrivit pentru materialul pe care doriți să îl prelucrați și să utilizați software-ul și accesoriile potrivite pentru a controla viteza de prelucrare și precizia.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal