T─âiere

Afișez 1 - 12 din 109 rezultate

Diversitatea utilajelor de tăiere în prelucrarea lemnului

├Än industria prelucr─ârii lemnului, utilajele de t─âiere joac─â un rol esen╚Ťial ├«n transformarea materiei prime ├«n produse finite de calitate. Fiecare tip de utilaj este specializat pentru anumite opera╚Ťiuni ╚Öi materiale, asigur├ónd precizie, eficien╚Ť─â ╚Öi siguran╚Ť─â ├«n procesul de produc╚Ťie. ├Än continuare, urmeaz─â o trecere ├«n revist─â a celor mai comune utilaje de t─âiere.

Circulare cu mas─â mobil─â

Acestea sunt ideale pentru tăierea precisă a plăcilor mari de lemn, având capacitatea de a muta masa pe care se află materialul, asigurând astfel o manevrabilitate crescută.

Circulare de formatizat

Specializate ├«n t─âierea la dimensiuni exacte, aceste utilaje sunt esen╚Ťiale ├«n produc╚Ťia de mobilier sau alte produse care necesit─â precizie ├«n dimensiuni.

Circulare multilam─â

Concepute pentru a t─âia simultan mai multe pl─âci sau lamele de lemn, aceste circulare sunt extrem de eficiente ├«n produc╚Ťia la scar─â larg─â.

Circulare tâmplărie/dulgherie

Aceste utilaje sunt optimizate pentru tăierea lemnului masiv, fiind ideale pentru tâmplărie și dulgherie.

Circulare radiale

Cu o lam─â care se poate mi╚Öca pe un bra╚Ť pivotant, aceste circulare sunt perfecte pentru t─âieri angulate sau curbe.

Circulare verticale

Acestea sunt utilizate pentru t─âierea vertical─â a pl─âcilor, oferind o precizie crescut─â ├«n opera╚Ťiuni cum ar fi decuparea.

Fier─âstraie circulare pendulare

Cu o lamă care se balansează într-o mișcare pendulară, aceste fierăstraie sunt ideale pentru tăieri rapide și precise.

Fier─âstraie panglic─â

Utilizate pentru t─âierea curbat─â sau pentru retezarea lemnului, aceste fier─âstraie au o lam─â continu─â, asem─ân─âtoare unei panglici, care se rote╚Öte ├«n jurul a dou─â ro╚Ťi.

Beneficiile alegerii utilajului potrivit

Alegerea utilajului adecvat pentru nevoile specifice ale unei opera╚Ťiuni poate avea un impact semnificativ asupra calit─â╚Ťii produsului final, eficien╚Ťei produc╚Ťiei ╚Öi siguran╚Ťei ├«n atelier. Un utilaj potrivit poate:

 • Optimiza produc╚Ťia, reduc├ónd timpul necesar t─âierii ╚Öi minimiz├ónd risipa de material.
 • Asigura precizia, produc├ónd piese de lemn care se potrivesc perfect ├«n produsul final.
 • M─âri durabilitatea produselor, prin t─âieri exacte care ├«mbun─ât─â╚Ťesc asamblarea ╚Öi finisarea.

Utilajele de t─âiere sunt esen╚Ťiale ├«n prelucrarea lemnului, fiecare av├ónd caracteristici specifice care ├«l fac ideal pentru anumite aplica╚Ťii. Alegerea corect─â a utilajului poate duce la o produc╚Ťie mai eficient─â, produse de calitate superioar─â ╚Öi un mediu de lucru mai sigur. Indiferent de complexitatea proiectului sau de dimensiunea atelierului, exist─â un utilaj de t─âiere potrivit pentru fiecare nevoie.

Domeniu de utilizare

  Circulare cu mas─â mobil─â (25)

  Circulare de formatizat în pachet (7)

  Circulare multilam─â (7)

  Circulare pentru tâmplărie / dulgherie (12)

  Circulare radiale (7)

  Circulare verticale (6)

  Fier─âstraie circulare pendulare (8)

  Fier─âstraie panglic─â (30)

  Ma╚Öini de ascu╚Ťit cu╚Ťite abric (8)

  Întrebări frecvente despre utilajele de tăiere a lemnului

  La Danibrum g─âse╚Öti o varietate foarte mare de utilaje pentru t─âierea lemnului ╚Öi derivatelor acestuia, precum circulare radiale, verticale, multilam─â sau de formatizat, freze, fier─âstraie circulare sau cu panglic─â ╚Öi ma╚Öini de ascu╚Ťit.

  Fer─âstraiele circulare taie lemnul utiliz├ónd o lam─â rotativ─â, pe c├ónd fer─âstraiele cu panglic─â dispun de o panglic─â continu─â fizat─â pe dou─â ro╚Ťi care taie prin lemn.

  Este esen╚Ťial─â purtarea echipamentului de protec╚Ťie, precum ochelarii ╚Öi m─ânu╚Öile de lucru. ├Änainte de prima utilizare a utilajelor, asigura╚Ťi-v─â c─â lamele sunt str├óns fixate ╚Öi tensionate corespunz─âtor. Citi╚Ťi cu aten╚Ťie indica╚Ťiile produc─âtorului din manualele de utilizare.

  De ce să alegi Danibrum România?

  Urm─ârim Excelen╚Ťa din 1998

  De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

  Livr─âm specific nevoilor tale

  De la ├«nceput, cunosc├ónd tainele ╚Öi frumuse╚Ťea lucrului cu lemnul, am ├«ncercat s─â facem produc╚Ťia mobilei mai frumoas─â, mai u╚Öoar─â ╚Öi mai productiv─â. De aceea solu╚Ťiile pe care le oferim nu se rezum─â doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Solu╚Ťiile sunt c─âutate ├«mpreun─â cu tine ╚Öi fiecare produc─âtor ├«n parte. Fiec─ârui om sau companie ├«n parte i se potrive╚Öte o anumit─â ma╚Öin─â ce va trebui s─â aduc─â un plus ├«n confortul vie╚Ťii, a muncii ╚Öi a calit─â╚Ťii produsului finit.

  Viziunea noastr─â:

  Experien╚Ťa ╚Öi stabilitatea sunt for╚Ťele cu care facem ca Danibrum s─â fie mai puternic ╚Öi mai credibil ├«n alegerea ca furnizor.

  Credem ├«n obliga╚Ťii de aceea solu╚Ťiile noastre nu se rezum─â doar la livrarea utilajelor. Am c─âutat de la ├«nceput ca v├ónz─ârile s─â fie corelate cu capacitatea tehnic─â de suport, puneri ├«n func╚Ťiune corecte ╚Öi profesioniste, rezolvarea garan╚Ťiilor ╚Öi post garan╚Ťiilor.┬á

  Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

  Nou─â la Danibrum ne place frumosul ╚Öi prin utilajele livrate c─âtre fiecare produc─âtor dorim s─â ÔÇťproducemÔÇŁ lucr─âri frumoase.

  Valorific─âm ace┼čti 24 ani de experien┼ú─â, prin ├«nnoirea avantajelor acordate produc─âtorilor de mobilier din Rom├ónia:

  • Pre┼úuri oneste
  • Consultan┼ú─â tehnico-financiar─â profesional─â
  • Livrare rapid─â
  • Portofoliu diversificat
  • Garan╚Ťie prompt─â
  • Piese de schimb
  • Ini╚Ťiere personal