circular de formatizat

Afișez 1 - 12 din 26 de rezultate

Un circular de formatizat este un utilaj al cărui design permite tăierea (formatizarea) plăcilor de mari dimensiuni din PAL, MDF, lemn masiv, OSB etc. în secțiuni mici la dimensiunile dorite.

Întrebări frecvente despre Circularul de Formatizat

În funcție de activitatea pe care o desfășori și în funcție de materialul pe care îl prelucrezi. Circularele cu masă mobilă și incizor sunt potrivite pentru formalizarea PAL-ului sau MDF-ului, iar circularele de spintecat sau masă mobilă de dimensiuni mici sunt potrivite pentru tăiere elemente din lemn masiv.

Circularele cu masă pot tăia lemn, materiale plastice, cauciuc, HPL, HDF, MDF, PAL, plexiglas, aluminiu, profile tâmplărie PVC. Pânză taietoare se alege în funcție de materialul ce urmează a fi prelucrat, pentru a avea performanțe maxime.

Pentru a putea formatiza o placă de PAL de exemplu, vei avea nevoie de o masă de 3200 mm, care oferă posibilitatea prelucrării unor repere mai mari. Dacă spațiul din atelier este redus, poți opta pentru un circular cu amprenta la sol mai mic.

Diametrul panzelor taietoare variază între 255 mm și pot ajunge până la 550 mm. Opțional se pot crea configurații personalizate pentru diametre mai mari.

În funcție de dimensiunea circularului și a operațiunii executate avem nevoie de la 1 până la 2 operatori.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal