Circulare formatizat

Afișez toate cele 10 rezultate

Fier─âstr─âu circular de formatizat

Circularele de formatizat Danibrum sunt o solu╚Ťie perfect─â pentru cei care caut─â s─â formateze rapid ╚Öi eficient materiale de dimensiuni mari. Fabricate din materiale de ├«nalt─â calitate, aceste circulare au o durat─â mare de via╚Ť─â ╚Öi sunt u╚Öor de folosit, f─âc├óndu-le un instrument indispensabil pentru orice birou sau afaceri.

Ce este un circular de formatizat?

Un circular de formatizat cu mas─â mobil─â este un instrument de lucru care permite formaterarea materialelor de dimensiuni mari prin t─âierea lor ├«ntr-un anumit model. Masa mobil─â poate fi pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o anumit─â pozi╚Ťie pentru a facilita t─âierea materialelor ├«n mod precis.

Accesorii circular formatizat

Un circular de formatizat poate fi echipat, de asemenea, cu un incizor, care este o lam─â ascu╚Ťit─â care poate t─âia materialul ├«n mod precis ├«n forme diferite, cum ar fi linii drepte sau curbe.

O rigl─â paralel─â este, de asemenea, un accesoriu op╚Ťional care poate fi folosit pentru a ghida t─âierea materialelor pentru a ob╚Ťine linii drepte precise. Acest accesoriu poate fi reglat pentru diferite l─â╚Ťimi de t─âiere ╚Öi poate fi pozi╚Ťionat ├«n mod flexibil pe masa circularului pentru a se potrivi nevoilor specifice de formare.

Domeniu de utilizare

  Întrebări frecvente despre Circularul de Formatizat

  ├Än┬áfunc╚Ťie┬áde activitatea pe┬ácare┬áo┬ádesf─â╚Öori┬á╚Öi┬á├«n┬áfunc╚Ťie┬áde materialul pe care┬á├«l┬áprelucrezi. Circularele cu┬ámas─â┬ámobil─â┬á╚Öi┬áincizor┬ásunt┬ápotrivite pentru formalizarea┬áPAL-ului┬ásau┬áMDF-ului, iar circularele de spintecat sau┬ámas─â┬ámobil─â┬áde┬ádimensiuni┬ámici sunt potrivite pentru┬át─âiere┬áelemente┬ádin┬álemn masiv.

  Circularele cu┬ámas─â┬ápot┬át─âia┬álemn, materiale plastice, cauciuc, HPL, HDF, MDF,┬áPAL, plexiglas, aluminiu, profile┬át├ómpl─ârie┬áPVC.┬áP├ónz─â┬átaietoare┬áse┬áalege┬á├«n┬áfunc╚Ťie┬áde materialul ce┬áurmeaz─â┬áa┬áfi┬áprelucrat, pentru a avea┬áperforman╚Ťe┬ámaxime.

  Pentru a putea formatiza o plac─â de PAL de exemplu, vei avea nevoie de o mas─â de 3200 mm, care ofer─â posibilitatea prelucr─ârii unor repere mai mari. Dac─â spa╚Ťiul din atelier este redus, po╚Ťi opta pentru un circular cu amprenta la sol mai mic.

  Diametrul┬ápanzelor┬átaietoare┬ávariaz─â┬á├«ntre┬á255 mm┬á╚Öi┬ápot ajunge┬áp├ón─â┬ála┬á550 mm.┬áOp╚Ťional┬áse┬ápot┬ácrea┬áconfigura╚Ťii┬ápersonalizate pentru diametre┬ámai┬ámari.

  ├Än┬áfunc╚Ťie┬áde dimensiunea circularului┬á╚Öi┬áa┬áopera╚Ťiunii┬áexecutate avem nevoie de┬ála┬á1┬áp├ón─â┬ála 2 operatori.

  De ce să alegi Danibrum România?

  Urm─ârim Excelen╚Ťa din 1998

  De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

  Livr─âm specific nevoilor tale

  De la ├«nceput, cunosc├ónd tainele ╚Öi frumuse╚Ťea lucrului cu lemnul, am ├«ncercat s─â facem produc╚Ťia mobilei mai frumoas─â, mai u╚Öoar─â ╚Öi mai productiv─â. De aceea solu╚Ťiile pe care le oferim nu se rezum─â doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Solu╚Ťiile sunt c─âutate ├«mpreun─â cu tine ╚Öi fiecare produc─âtor ├«n parte. Fiec─ârui om sau companie ├«n parte i se potrive╚Öte o anumit─â ma╚Öin─â ce va trebui s─â aduc─â un plus ├«n confortul vie╚Ťii, a muncii ╚Öi a calit─â╚Ťii produsului finit.

  Viziunea noastr─â:

  Experien╚Ťa ╚Öi stabilitatea sunt for╚Ťele cu care facem ca Danibrum s─â fie mai puternic ╚Öi mai credibil ├«n alegerea ca furnizor.

  Credem ├«n obliga╚Ťii de aceea solu╚Ťiile noastre nu se rezum─â doar la livrarea utilajelor. Am c─âutat de la ├«nceput ca v├ónz─ârile s─â fie corelate cu capacitatea tehnic─â de suport, puneri ├«n func╚Ťiune corecte ╚Öi profesioniste, rezolvarea garan╚Ťiilor ╚Öi post garan╚Ťiilor.┬á

  Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

  Nou─â la Danibrum ne place frumosul ╚Öi prin utilajele livrate c─âtre fiecare produc─âtor dorim s─â ÔÇťproducemÔÇŁ lucr─âri frumoase.

  Valorific─âm ace┼čti 24 ani de experien┼ú─â, prin ├«nnoirea avantajelor acordate produc─âtorilor de mobilier din Rom├ónia:

  • Pre┼úuri oneste
  • Consultan┼ú─â tehnico-financiar─â profesional─â
  • Livrare rapid─â
  • Portofoliu diversificat
  • Garan╚Ťie prompt─â
  • Piese de schimb
  • Ini╚Ťiere personal