Afișez toate cele 5 rezultate

Circulare cu masă pentru performanța afacerii tale

Profesioniștii au nevoie de instrumente profesionale, cu durată mare de viață și cu care să execute lucrările rapid. De aceea, Danibrum îți oferă cele mai bune soluții cu care să îți îmbunătățești afacerea. Dacă vrei să faci un upgrade al echipamentelor companiei, suntem aici cu cele mai bune oferte. Un fierăstrău circular cu masă profesional este o investiție în calitate, eficiență și rapiditate. Îți vom oferi soluția perfectă pentru afacerea ta.

De ce ai nevoie de un circular cu masă mobilă

Un instrument profesional se remarcă prin durabilitate, versatilitate și capacitatea de a răspunde nevoilor unei linii de producție eficiente. Fierăstrăul circular cu masă trebuie să îndeplinească aceste calități.

Fiind o sculă profesională, poate fi folosită la tăierea longitudinală sau laterală a panourilor din lemn, MDF, OSB, mase plastice sau aluminiu. Față de un circular clasic, acesta vine cu o serie întreagă de avantaje.

Masa mobilă ajută la trecerea materialului prin circular pentru tăieri exacte pe toată lungimea acestuia. Brațul articulat de deasupra mesei ajută la manipularea materialului și la desfacerea acestuia după ce a fost tăiat iar incizorul va preveni aruncarea materialului sau atragerea acestuia prea repede spre circular și expunerea operatorului la pericole.

Alt beneficiu al fierăstrăului circular pentru lemn este posibilitatea de a înclina unghiul de tăiere al pânzei până la 45 de grade pentru îmbinări precise. Materialul tăiat se va uni perfect formând un unghi de 90 de grade. Liniile longitudinale sau laterale vor fi drepte datorită stabilității mesei. Unele echipamente prezintă și o pânză secundară, pentru a reduce așchierea materialelor laminate.

Turația echipamentelor este, în cele mai multe cazuri, reglabilă, astfel că operatorul va putea asigura puterea optimă pentru fiecare material în parte. Motoarele sunt puternice, cu putere de până la 11kW, reușind să taie cu ușurință materia primă utilizată.

Care este cel mai bun preț pentru circular cu masă

Un astfel de echipament profesional este solicitat în funcție de parametrii afacerii. Tipul de material care va fi folosit, puterea necesară, calitatea și dimensiunile materiei prime dar și tipul de tăieturi, toate vor determina modelul de circular necesar pentru operațiuni.

La Danibrum vei găsi întotdeauna oferte care se vor plia perfect pe nevoile afacerii tale. Avem și perioade cu reduceri la anumite echipamente, de aceea preferăm să facem oferte personalizate special pentru afacerea ta. Un circular pentru lemn la preț bun este întotdeauna binevenit. Îl vei găsi mereu la noi pe site sau dacă soliciți telefonic o ofertă.

Circulare cu masă pentru orice afacere

Orice afacere are nevoie de îndrumare, mai ales cele aflate la început de drum. Consultanții noștri îți vor oferi circularul pentru lemn sau orice alt echipament potrivit pentru nevoile tale. Oferta noastră este variată și include și accesoriile sau consumabilele necesare.

Dacă dorești să achiziționezi echipamente profesionale pentru afacerea ta, nu ezita să ne contactezi. Ne găsești în Comănești, pe strada Crinului nr. 15. Te invităm să ne faci o vizită pentru a discuta despre nevoile companiei tale. 

Ne poți contacta pentru o programare sau pentru o discuție preliminară la numărul de telefon 0756.192.293. 

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal