Fierăstraie circulare pendulare

Afișez toate cele 9 rezultate

Introducere în tehnologia circularului pendular

Circularul pendular sau fierăstrăul pendular reprezintă soluții avansate în domeniul prelucrării lemnului, oferind precizie și eficiență în tăiere. Aceste utilaje sunt special concepute pentru a efectua tăieri transversale și angulare, având capacitatea de a produce tăieri exacte și uniforme. Datorită designului lor pendular, aceste instrumente sunt ideale pentru tăieri rapide și repetate, asigurând astfel un ritm de lucru eficient și productiv.

Caracteristici distinctive ale circularului pendular și fierăstrăului pendular

 • Tăieri angulare și transversale: datorită mecanismului pendular, aceste utilaje pot efectua tăieri în diferite unghiuri, asigurând astfel flexibilitate și adaptabilitate în realizarea diverselor proiecte.
 • Design compact și eficient: circularul pendular cu masă și fierăstrăul pendular cu masă sunt concepute pentru a oferi o suprafață stabilă de lucru, optimizând în același timp spațiul din atelier.
 • Versatilitate în utilizare: fie că este vorba de lemn, plastic sau metal, circularul de retezat și fierăstrăul pendular pot fi folosite pentru o varietate de materiale, oferind astfel o gamă largă de aplicații.

Beneficiile aduse de tehnologia circularului pendular și fierăstrăului pendular

 • Eficiență în producție: datorită vitezei și preciziei tăierilor, aceste utilaje pot accelera procesul de producție, economisind astfel timp și resurse.
 • Calitate superioară a tăierilor: tăierile realizate cu ajutorul circularului pendular și fierăstrăului pendular sunt netede și exacte, asigurând astfel un finisaj de calitate.
 • Durabilitate și robustețe: construite pentru a rezista la solicitările constante, aceste mașini sunt echipamente durabile, care oferă o durată lungă de viață și performanță constantă.

Circularul pendular și fierăstrăul pendular sunt instrumente esențiale în domeniul prelucrării lemnului, combinând tehnologia avansată cu funcționalitatea pentru a oferi soluții eficiente și de înaltă calitate. Adoptarea acestor utilaje poate aduce beneficii semnificative în termeni de eficiență, calitate și economie de resurse, fiind astfel o alegere excelentă pentru profesioniștii din domeniu.

Întrebări frecvente despre fierăstrăul circular pendular

Un fierăstrău circular pendular este un instrument de tăiat materiale precum lemnul sau derivate ale acestuia, folosind o lamă circulară și oscilantă.

Un fierăstrău circular pendular funcționează mișcând oscilant lama circulară în sus și în jos, rotindu-se în jurul axei sale. Acesta este aliemntat de un motor electric sau pneumatic iar viteza acestuia poate fi reglată.

Un astfel de utilaj poate tăia o multitudine de materiale, precum lemnul sau derivate din acesta, metalul sau plasticul. Materialele pentru care este indicat un anumit utilaj sunt specificate în descrierea de la producător.

Atunci când cumpărați un fierăstrău circular pendular, ar trebui să luați în considerare următoarele caracteristici:

 • Dimensiunea și puterea motorului;
 • Dimensiunea lamei;
 • Viteza de tăiere;
 • Capacitatea de ajustare a unghiului de tăiere;
 • Nivelul de zgomot;
 • Dimensiunea și greutatea mașinii.

Este esențială purtarea echipamentului de protecție, precum ochelarii și mănușile de lucru. Înainte de prima utilizare a fierăstrăului circular pendular, asigurați-vă că lama este strâns fixată și tensionată corespunzător. Citiți cu atenție indicațiile producătorului din manualul de utilizare.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

 • Preţuri oneste
 • Consultanţă tehnico-financiară profesională
 • Livrare rapidă
 • Portofoliu diversificat
 • Garanție promptă
 • Piese de schimb
 • Inițiere personal