Fierăstraie panglică

Afișez 1 - 12 din 27 de rezultate

Banzic vertical / fierăstrău cu panglică – tăiere de înaltă precizie

Banzicul vertical sau fierăstrăul cu panglică reprezintă instrumente esențiale în domeniul prelucrării lemnului, oferind precizie și eficiență în tăiere. Aceste utilaje sunt special concepute pentru a efectua tăieri longitudinale, transversale și curbe, având capacitatea de a produce tăieri exacte și uniforme. Datorită designului lor vertical și a lamei sub formă de panglică, aceste instrumente sunt ideale pentru tăieri complexe și detaliate.

Caracteristici esențiale ale banzicului vertical și fierăstrăului cu panglică

 • Tăieri complexe și detaliate: datorită lamei sub formă de panglică, aceste utilaje pot efectua tăieri curbe și detaliate, oferind astfel o mare flexibilitate în realizarea proiectelor.
 • Design optimizat: banzicul vertical profesional și fierăstrăul cu pânză panglică sunt concepute pentru a oferi o suprafață stabilă de lucru, asigurând în același timp o vizibilitate excelentă a materialului în timpul tăierii.
 • Versatilitate în utilizare: fie că este vorba de lemn, plastic sau metal, banzicul vertical pentru lemn și fierăstrăul cu panglică pot fi folosite pentru o varietate de materiale, oferind astfel o gamă largă de aplicații.

Beneficiile aduse de tehnologia banzicului vertical și fierăstrăului cu panglică

 • Eficiență în producție: datorită preciziei și versatilității tăierilor, aceste utilaje pot accelera procesul de producție, economisind astfel timp și resurse.
 • Calitate superioară a tăierilor: tăierile realizate cu ajutorul banzicului vertical și fierăstrăului cu panglică sunt netede și exacte, asigurând astfel un finisaj de calitate.
 • Durabilitate și robustețe: construite pentru a rezista la solicitările constante, aceste mașini sunt echipamente durabile, care oferă o durată lungă de viață și performanță constantă.

Banzicul vertical sau fierăstrăul cu panglică sunt instrumente esențiale în domeniul prelucrării lemnului, combinând tehnologia avansată cu funcționalitatea pentru a oferi soluții eficiente și de înaltă calitate. Adoptarea acestor utilaje poate aduce beneficii semnificative în termeni de eficiență, calitate și economie de resurse, fiind astfel o alegere excelentă pentru profesioniștii din domeniu. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, aceste instrumente pot oferi soluții adaptate nevoilor specifice, garantând astfel rezultate optime în orice situație.

Întrebări frecvente despre fierăstrăul cu panglică

Un fierăstrău panglică este un instrument destinat tăierii lemnului sau derivatelor acestuia și dispune de o lamă în formă de panglică căreia i se datorează numele.

Un fierăstrău panglică este alimentat de un motor electric sau pneumatic, care mișcă lama în sus și jos și care poate fi reglat pentru a varia viteza de tăiere și tensiunea lamei.

Un astfel de utilaj poate tăia o multitudine de materiale, precum lemnul sau derivate din acesta, metalul, plasticul, ceramică sau chiar piele. Materialele pentru care este indicat un anumit utilaj sunt specificate în descrierea de la producător.

Atunci când cumpărați un fierastrau panglică, ar trebui să luați în considerare următoarele caracteristici:

 • Dimensiunea și puterea motorului;
 • Dimensiunea lamei;
 • Viteza de tăiere;
 • Tensiunea lamei;
 • Capacitatea de ajustare a unghiului de tăiere:
 • Nivelul de zgomot;
 • Dimensiunea și greutatea mașinii.

Este esențială purtarea echipamentului de protecție, precum ochelarii și mănușile de lucru. Înainte de prima utilizare a fierăstrăului panglică, asigurați-vă că lama este strâns fixată și tensionată corespunzător. Citiți cu atenție indicațiile producătorului din manualul de utilizare.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

 • Preţuri oneste
 • Consultanţă tehnico-financiară profesională
 • Livrare rapidă
 • Portofoliu diversificat
 • Garanție promptă
 • Piese de schimb
 • Inițiere personal