Mașini întins adeziv

Afișez toate cele 3 rezultate

Mașină de întins adeziv

Mașinile de întins adeziv sunt echipamente specializate utilizate în industria prelucrării lemnului și în fabricarea mobilierului pentru a aplica uniform adeziv pe diferite tipuri de suprafețe, cum ar fi lemn, PAL, MDF sau furnir. Aceste mașini facilitează procesele de lipire, placare și montare, asigurând o aderență eficientă și de lungă durată între materiale.

Cum funcționează o mașină pentru întins adeziv?

O mașină de întins adeziv constă, în general, dintr-o masă de lucru, role de aplicare a adezivului și un sistem de alimentare cu adeziv. Piesele de lemn sau materialele derivate din lemn sunt introduse în mașină, iar rolele de aplicare distribuie uniform adezivul pe suprafața materialului. Acest proces asigură o lipire corectă și precisă, reducând astfel riscul de delaminare sau dezlipire pe termen lung.

Avantajele mașinilor de întins adeziv:

Eficiență:

Mașinile de întins adeziv permit aplicarea rapidă și uniformă a adezivului pe suprafețele materialelor, ceea ce crește viteza de producție și productivitatea în ateliere și fabrici.

Precizie:

Aceste mașini asigură o distribuție precisă a adezivului pe întreaga suprafață a materialului, evitând astfel excesul sau insuficiența de adeziv și îmbunătățind calitatea lipirii.

Economie de material:

Mașinile de întins adeziv reduc risipa de adeziv, deoarece aplică doar cantitatea necesară pe suprafața materialului, ceea ce duce la economii de costuri pe termen lung.

Uniformitate și calitate:

Utilizarea unei mașini de întins adeziv asigură un strat uniform de adeziv pe întreaga suprafață, ceea ce contribuie la o lipire de calitate și la o durabilitate sporită a produselor finite.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal