Mașini combinate

Afișez 1 - 12 din 39 de rezultate

Mașină combinată de prelucrare a lemnului

O mașină combinată este un echipament multifuncțional care integrează 2, 3, 4 sau chiar 5 utilaje și funcții într-o singură unitate. Aceste mașini sunt proiectate pentru a economisi spațiu în atelier și pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a efectua diverse operațiuni, cum ar fi tăiere, frezare, găurire, îndreptare și rindeluire, folosind un singur utilaj. Acestea oferă eficiență, economie de spațiu și versatilitate pentru ateliere mici și medii, fiind ideale pentru producția de mobilă și tâmplărie.

Avantaje mașină combinată lemn

Mașinile combinate pentru prelucrarea lemnului oferă mai multe avantaje, care le fac o alegere populară pentru atelierele de tâmplărie și producătorii de mobilă.

Mașinile combinate circular cu freza sau îndreptat cu rindeluire la grosime, îndeplinesc două operații importante într-un atelier prelucrare lemn masiv, oferind un spațiu de lucru redus.

Multifuncționalitate

O mașină combinată integrează mai multe funcții, precum tăierea, frezarea, găurirea și rindeluirea, într-un singur echipament, permițând realizarea unei game variate de proiecte din lemn.

Economie de spațiu

Datorită combinării mai multor operațiuni într-o singură mașină, mașinile combinate economisesc spațiu în atelier, facilitând amenajarea și eficientizarea proceselor de lucru.

Costuri reduse

În loc să investești în mai multe mașini separate pentru fiecare operațiune, mașinile combinate le oferă pe toate într-un singur echipament, reducând astfel costurile de achiziție și întreținere.

Versatilitate

Mașinile combinate permit prelucrarea diferitelor tipuri de lemn și materiale derivate din lemn, oferind astfel flexibilitate în realizarea unei varietăți de proiecte.

Ușurința utilizării

Mașinile combinate sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat și, de multe ori, au caracteristici care permit schimbarea rapidă și precisă între diferitele operațiuni.

Calitate și precizie

Mașinile combinate pentru lemn oferă precizia și calitatea necesare în lucrările de tâmplărie, asigurând tăieri și finisaje netede și uniforme.

În concluzie, mașinile combinate pentru lemn oferă numeroase avantaje pentru atelierele de tâmplărie și producătorii de mobilă, permițând o prelucrare eficientă, precisă și economică a lemnului și a materialelor derivate din lemn.

Circulare cu freză (8)

Mașini de îndreptat și rindeluit la grosime (25)

Mașini universale de tâmplărie (6)

Întrebări frecvente despre mașini combinate

O mașină combinată este un echipament multifuncțional care integrează 2 sau 3 utilaje și funcții într-o singură unitate. Aceste mașini sunt proiectate pentru a economisi spațiu în atelier și pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a efectua diverse operațiuni, cum ar fi tăiere, frezare, găurire, șlefuire și rindeluire, folosind un singur utilaj.

Componentele și funcțiile unei mașini combinate variază în funcție de necesitatea clienților,împărțindu-se în 2 mari echipamente:

Fierăstrău circular + freză

 • Fierăstrău circular: Pentru tăierea dreaptă sau în unghi a materialelor;
 • Mașină de frezat: Pentru profilarea, canelarea și realizarea de îmbinări în materialele de lemn;

Îndreptare și rindeluire la grosime 

 • Mașină de rindeluit: Pentru a netezi și a aplatiza suprafețele de lemn;
 • Mașină de rindeluit la grosime (degroșat): Pentru a reduce grosimea materialelor de lemn.

Îndreptare + rindeluire la grosime + unitate de găurire și scobire

 • Mașină de găurit și scobit: Pentru a crea găuri și a efectua operațiuni de scobire;
 • Mașină de îndreptat: Pentru a netezi și a aplatiza suprafețele de lemn;
 • Mașină de rindeluit la grosime (degroșat): Pentru a reduce grosimea materialelor de lemn.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

 • Preţuri oneste
 • Consultanţă tehnico-financiară profesională
 • Livrare rapidă
 • Portofoliu diversificat
 • Garanție promptă
 • Piese de schimb
 • Inițiere personal