Pânze tăietoare

Afișez toate cele 4 rezultate

Pânză pentru tăiere

O pânză tăietoare este un accesoriu de tăiere folosit în diverse echipamente de prelucrare a lemnului, metalului, plasticului sau altor materiale. Aceasta constă dintr-un disc de oțel sau aliaj, cu dinți ascuțiți și profilati pe marginea exterioară, care se rotește cu viteză mare pentru a efectua tăieturi precise și netede.

Utilizarea pânzelor tăietoare

Pânzele tăietoare pot fi montate pe diverse tipuri de mașini și echipamente, cum ar fi ferăstraie circulare, ferăstraie verticale, ferăstraie de masă, ferăstraie de șantier și ferăstraie cu panglică. Dințiile pânzelor tăietoare pot avea diferite forme și dimensiuni, în funcție de tipul de material care trebuie tăiat și de finisajul dorit.

Tipuri de pânză tăietoare

Există mai multe tipuri de pânze tăietoare, printre care:

Pânze cu dinți zimțați:

Aceste pânze au dinți ascuțiți și profilati în zig-zag, fiind ideale pentru tăierea lemnului și a materialelor derivate din lemn.

Pânze cu dinți trapezoidali:

Aceste pânze au dinți în formă de trapez, potriviți pentru tăierea materialelor dure, precum MDF, PAL și furnir laminat.

Pânze cu dinți în formă de conic:

Aceste pânze au dinți înclinați și în formă de conic, fiind potrivite pentru tăierea materialelor fragile și pentru realizarea unor tăieturi curate.

Pânze cu dinți metalo-ceramici:

Aceste pânze sunt prevăzute cu dinți metalo-ceramici, care permit tăierea materialelor dure, cum ar fi metalul, piatra sau plasticul armat.

Cum alegi o pânză tăietoare?

Alegerea corectă a pânzei tăietoare este esențială pentru a obține rezultate optime și pentru a asigura siguranța și eficiența în timpul procesului de tăiere. De asemenea, întreținerea regulată și înlocuirea pânzelor uzate contribuie la menținerea calității tăieturilor și la prelungirea duratei de viață a echipamentului de prelucrare.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal