LOHMEYER - Germania

Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

LOHMEYER este un producător german de utilaje industriale cu o reputație solidă în domeniu, specializat în furnizarea de mașini-unelte și echipamente de înaltă calitate pentru prelucrarea lemnului. Fondată în 1980, compania se concentrează pe inovație și tehnologie, oferind o gamă largă de produse care includ fierastraie circulare, mașini de frezat, mașini de șlefuit, precum și sisteme de automatizare și manipulare. LOHMEYER este cunoscută pentru calitatea superioară a produselor sale, fiabilitatea și eficiența acestora, precum și pentru serviciile excelente de asistență tehnică și post-vânzare, fiind o alegere de încredere pentru industria prelucrării lemnului și pentru fabricanții de mobilier din întreaga lume.

Domeniu de utilizare

  De ce să alegi Danibrum România?

  Urmărim Excelența din 1998

  De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

  Livrăm specific nevoilor tale

  De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

  Viziunea noastră:

  Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

  Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

  Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

  Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

  Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal