Articole de Blog, Noutăți

Menținere prețuri produse Festool pentru anul 2021

Menținere prețuri produse Festool pentru anul 2021 la Danibrum

Dragi clienți și parteneri Festool,

 

După cum știți deja din presă și media , există în prezent creșteri extraordinare ale prețurilor pe piețele de achiziții. Echipamentele Festool sunt, de asemenea, afectate de acest lucru. Pentru diverse materiale , în special materiale plastice și componente electronice, trebuie plătit cu până la 50% mai mult. În plus, costurile de transport au explodat. De exemplu, prețurile pentru containerele de transport maritim au crescut cu până la 900%. Acest lucru are un impact semnificativ asupra costurilor de fabricație.

 

Nu este o excepție; toate companiile producătoare sunt afectate și trebuie să ia decizii în acest sens. Mulți dintre furnizorii noștri reacționează acum cu creșteri de preț sau cu costuri suplimentare de achiziție în cursul anului, care vi se transmit ca partener final.

 

Nu si Festool!

 

Ne concentrăm pe fiabilitate și relații durabile pe termen lung cu partenerii noștri. De aceea, în ciuda situației dificile de achiziții, nu planificăm nicio creștere a prețurilor sau alte taxe suplimentare pentru 2021 și ne propunem să absorbim costurile suplimentare pe plan intern și să nu vi le transmitem. Nu este ușor. Dar o vedem ca fiind contribuția noastră la depășirea situației actuale, sprijinindu-vă atât pe dumneavoastră cât și pe clienții dvs.

 

De asemenea, veți beneficia de eforturile noastre susținute, pe partea de educație, expertiză tehnică și strategii de scalare a afacerilor. Volumul de vânzare a echipamentelor Festool s-a dublat față de aceeași perioadă a anului trecut. Acest lucru ne pune într-o poziție bună pentru a satisface cererea tot mai mare de produse Festool.

 

Cu toate acestea, eforturile noastre sunt în prezent împiedicate nu numai de prețuri mai mari, ci și de lipsa de piese și componente necesare producției sau servisării echipamentelor. Ca rezultat, există blocaje nepotrivite în timpul producției/ servisărilor.

 

Cumpărătorii și furnizorii  noștri sunt în prezent în mișcare la nivel mondial pentru a asigura materiale și componente de intrare – chiar și la prețuri foarte ridicate – pentru a evita blocajele de aprovizionare.

Situația generală va rămâne dificilă pentru mult timp și ne va provoca pe toți. Vom face partea noastră pentru a nu vă transmite creșterile extraordinare ale costurilor cât mai mult timp posibil.

Dorim să vă mulțumim în mod expres pentru că ați trecut prin aceste momente dificile împreună cu noi!

Menținere prețuri produse Festool pentru anul 2021 la Danibrum

 

Vatavu Mihai – Director General Danibrum România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *