Mașini de rindeluit

Afișez 1 - 12 din 35 de rezultate

Mașina de rindeluit – instrument esențial în prelucrarea lemnului

Prelucrarea lemnului necesită o serie de unelte specializate, iar mașina de rindeluit este una dintre cele mai importante. Aceasta este concepută pentru a îndepărta straturile de lemn, lăsând în urmă o suprafață netedă și uniformă, pregătită pentru etapele ulterioare de finisare.

Caracteristici și avantaje ale mașinii de rindeluit

Mașina de rindeluit este un instrument puternic, care poate economisi timp și efort în atelier. Aceasta folosește un set de cuțite rotative pentru a îndrepta lemnul, ceea ce permite ajustarea grosimii și lățimii de rindeluire în funcție de nevoile fiecărui proiect. Un alt avantaj major al mașinii de rindeluit este capacitatea sa de a produce suprafețe extrem de netede și uniforme, ceea ce o face ideală pentru pregătirea lemnului pentru etapele ulterioare de finisare.

Mașina de rindeluit în acțiune – procesul de rindeluire

Procesul de rindeluire implică îndepărtarea unui strat de lemn pentru a ajunge la o suprafață netedă și uniformă. Acest lucru se realizează prin trecerea lemnului prin mașina de rindeluit, unde un set de cuțite rotative îndepărtează stratul superior de lemn. Rezultatul este o suprafață netedă și uniformă, pregătită pentru etapele ulterioare de finisare.

Mașina de rindeluit și degrosat – soluția completă pentru prelucrarea lemnului

Pentru proiecte mai complexe sau pentru prelucrarea lemnului la scară largă, o mașină de rindeluit și degrosat poate fi o alegere excelentă. Aceasta combină funcționalitatea unei mașini de rindeluit cu capacitatea de a degrosa lemnul, oferind o soluție completă pentru prelucrarea lemnului. Aceasta permite rindeluirea și degrosarea lemnului într-o singură trecere, economisind timp și efort.

Indiferent dacă se lucrează într-un mod profesionist sau ca hobby, o mașină de îndreptat, una de rindeluit sau o mașină de rindeluit și degrosat poate fi un instrument valoros în orice atelier. Acestea pot ajuta la economisirea timpului și efortului, asigurând în același timp o finisare de înaltă calitate. În funcție de nevoi specifice, se pot alege modele care să se potrivească cel mai bine cu cerințele de prelucrare a lemnului.

Mașini de îndreptat (10)

Mașini de prelucrat pe 4 fețe (15)

Mașini rindeluit la grosime (10)

Întrebări frecvente despre Rindeluire

Este operația de prelucrare prin așchiere (executată manual sau mecanic) care are ca scop îndepărtarea neregularităților de pe suprafețe și a surplusului de material (adaos de prelucrare) lăsat la croire. Ea se împarte în două operații: îndreptare sau rindeluire la grosime.

Îndreptarea se realizează cu ajutorul operatorului, pe mesele superioare de lucru. Arborele tăietor taie materialul în partea de jos.

Rindeluirea la grosime se realizează semi-automat, materialul fiind preluat de valturi acționate automat. Arborele tăietor taie materialul în partea de sus.

Fiecare operațiune are specificul ei. Îndreptarea se face în cazul canturilor spre exemplu, iar rindeluire la grosime pe suprafețe late, unde necesitatea presiunii constante este importantă.

În funcție de spațiul în atelier sau bugetul stabilit, există 2 opțiuni de utilaje. Combinate, care au în componentă atât îndreptarea cât și rindeluirea la grosime și utilaje de sine stătătoare de îndreptat sau rindeluit la grosime.

În 90% din cazuri aceste utilaje se folosesc în prelucrarea lemnului masiv.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal