Articole de Blog

AVADOL CONS PROD SRL – producător de uși și ferestre premium

AVADOL CONS PROD SRL - producător de uși și ferestre premium la Danibrum

Dl. Vasile este unul din clienții cu tradiție ai DANIBRUM, iar prin compania AVADOL produce uși și ferestre de calitate premium. Situată într-o zonă deosebită de munte, în comuna Pipirig, alături de tatăl său, un tâmplar cu experiență, au urmărit tehnologizarea atelierului lor cu utilaje profesionale.

Pasiunea și perseverența cu care au abordat întreg procesul, încă din anul 2010, au condus natural către produse de o calitate peste medie. Experiența tatălui alături de deschiderea la nou și a capacităților manageriale ale dl. Vasile i-au ajutat să construiască de la an la an o afacere sustenabilă, cu o creștere eficientă și stabilă.

Începuturile colaborării au pornit încă din anul 2009, când prin intermediul websiteului danibrum.ro am stabilit detaliile pentru livrarea primului lot de utilaje care consta într-un abrich și o mașină combinată. Interesant este faptul că inițial, cei doi au dorit să meargă pe producția de ferestre și uși din PVC. Totuși, experiența în zona prelucrării lemnului a luat locul PVC-ului și astăzi avadol.ro este un furnizor de încredere.

Vezi interviu integral Vasile Avirvarei – Avadol

Creșterea experimentată prin comenzile livrate în România dar și în țări europene precum Italia, Franța sau Germania, au condus spre tehnologizarea atelierului cu utilaje inteligente, profesionale, care să ducă nivelul producției mai sus.

Începuturile colaborării s-au axat în jurul utilajelor clasice, second-hand, care încă oferă performanțe notabile pentru operațiunile pentru care au fost construite. Nu mai este niciun secret că utilajele construite în anii de glorie ai brandurilor cu renume, au o structură extrem de rezistentă, reușind să performeze chiar după zeci de ani. Totuși limitările lor se observă când ne uităm la productivitate. Într-o lume a automatizărilor și evoluției în pas alergător a utilajelor CNC, capacitățile limitate ale celor clasice devin evidente și ineficiente din punct de vedere financiar.

Înțelegând acest lucru, Vasile a optat pentru achiziția unui router CNC dedicat producției de uși și ferestre Danibrum 1224 ATC Door Line. Avantajele acestui router se observă în prelucrarea precisă și rapidă a reperelor vizate, oferind același nivel de acuratețe pentru același proiect operat.

AVADOL CONS PROD SRL - producător de uși și ferestre premium la Danibrum

Într-o lume în care nivelul calității solicitate de clienții finali crește, este nevoie ca producătorii să se alinieze trendurilor de producție și să livreze produse conform așteptărilor. Tehnologiile CNC au evoluat, dar în același timp s-au liberalizat, oferind posibilitatea oricărui atelier, de orice dimensiune, să acceseze această ramură a prelucrării asistate. Dacă în trecut un CNC era pentru marile fabrici, astăzi am reușit democratizarea acestui segment, prin prețuri accesibile și zeci de modele de routere standard sau custom, care satisfac orice necesitate ar avea clienții.  

Pe lista utilajelor cumpărate au apărut alături de CNC un circular de formatizat cu masă mobilă Rema PX400, ideal și pentru prelucrări lemn masiv. Pentru exhaustare aspiratorul mobil ET Mobil 4500 suplinește nevoia aspirării prafului.

AVADOL CONS PROD SRL - producător de uși și ferestre premium la Danibrum

Anul acesta au mers mai departe pe drumul dezvoltării. Presa rotativă pentru rame RPP 35 și mașina de aplicat cant cu prefrezare Holzmann KAM215EPSV au fost puse în funcțiune pe final de an 2023. Diversitatea de utilaje, care pot realiza operațiuni atât din sfera PAL-ului cât și a lemnului masiv, demonstrează dorința de acoperire mai multor segmente, ceea ce ajută în definitiv clientul final.

Succesul durabil nu se întâmplă peste noapte, iar performanța susținută nu este coincidență. Alături de partenerii potriviți, stabilitatea companiei este asigurată și menținută la nivelul dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *