Mașini de șlefuit cant

Afișez toate cele 8 rezultate

Ce este o mașină de șlefuit cant?

O mașină de șlefuit cant este un echipament specializat, folosit în industria prelucrării lemnului pentru a finisa și a netezi marginile sau canturile pieselor de lemn. Aceste margini pot fi rezultatul proceselor de tăiere, frezare sau calibrare și pot avea asperități sau imperfecțiuni. Mașina de șlefuit cant asigură margini netede și uniforme, pregătite pentru asamblare sau pentru a oferi un finisaj estetic plăcut.

Caracteristici și funcționalități ale mașinilor de șlefuit cant

Mașinile de șlefuit cant sunt echipate cu diverse elemente abrazive, cum ar fi benzi, discuri sau role, care lucrează pentru a șlefui marginile pieselor de lemn. Iată câteva caracteristici esențiale ale acestor mașini:

 • Reglaj precis: majoritatea mașinilor de șlefuit cant permit reglarea fină a adâncimii și a presiunii de șlefuit, asigurând astfel o finisare perfectă pentru diferite tipuri și grosimi de lemn.
 • Viteză variabilă: aceasta permite adaptarea vitezei de șlefuit în funcție de materialul folosit și de finisajul dorit.
 • Sisteme de aspirare: pentru a menține un mediu de lucru curat, multe mașini sunt echipate cu sisteme de aspirare care colectează particulele și rumegușul rezultate în timpul procesului de șlefuit.

Beneficiile utilizării unei mașini de șlefuit cant

 • Eficiență și rapiditate: utilizarea unei mașini de șlefuit cant reduce semnificativ timpul necesar finisării marginilor, comparativ cu metodele manuale.
 • Rezultate uniforme: mașinile oferă o finisare constantă și uniformă, asigurând astfel că toate marginile pieselor de lemn sunt șlefuite la aceleași standarde de calitate.
 • Versatilitate: aceste mașini pot fi folosite pentru o varietate de materiale, nu doar lemn, inclusiv plastic sau metale ușoare, extinzând astfel gama de aplicații.
 • Siguranță sporită: utilizarea unei mașini de șlefuit cant reduce riscul de accidente sau răniri care pot apărea atunci când se șlefuiește manual.

Mașina de șlefuit cant este un instrument indispensabil în atelierele de tâmplărie și în fabricile de prelucrare a lemnului. Aceasta nu doar că îmbunătățește calitatea și aspectul produselor finite, dar și eficientizează procesul de producție, asigurând un mediu de lucru mai sigur și mai curat. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, această mașină este esențială pentru a obține rezultate optime.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

 • Preţuri oneste
 • Consultanţă tehnico-financiară profesională
 • Livrare rapidă
 • Portofoliu diversificat
 • Garanție promptă
 • Piese de schimb
 • Inițiere personal