Masini calibrat si slefuit

Una dintre probleme întâmpinate de cei care produc mobilier este modalitatea de finisare a produselor. Pentru că știm cât de importantă este calitatea pentru tine, îți punem la dispoziție o gamă largă de mașini de calibrat și șlefuit pentru a ne asigura că vei obține mereu cele mai bune rezultate.

Oferta noastră include, dar nu se limitează, la mașini de calibrare și șlefuire cu o bandă, cu două benzi, cu funcție de rindeluire, mașini de șlefuit profile cu disc, agregat dublu de profilat și șlefuit, mașini automate de șlefuit cu perii și chiar și mașini de șlefuit parchet pentru suprafețe impecabile!

Mașinile de calibrat și de șlefuit trebuie să aibă în dotare opțiuni de siguranță, precum butonul de oprire al motorului principal care va înceta lucrul instant în scopul evitării de accidente.

Mașinile de calibrat și de șlefuit oferă atelierului tău tehnologia de care este nevoie, alături de un echipament modern care îți ușurează volumul de muncă cotidian.
Asigură-te că folosești echipament de protecție pentru a evita accidentarea în timpul sesiunii de lucru. Poartă în special mască de protecție și mănuși împotriva așchiilor sau a altor bucăți de lemn nefinisate.

Dacă te-ai decis la una sau la mai multe mașini de calibrat și șlefuit, nu ezita să ne contactezi pentru a primi o ofertă ce conține detalii suplimentare și prețuri.

Afișez 1 - 12 din 41 de rezultate

 • Masini de slefuit si structurat cu perii

  Agregat dublu de profilat și șlefuit, CFL/4

  Solicita oferta
 • Masini de slefuit si structurat cu perii

  Agregat dublu de profilat și șlefuit, CFL/6

  Solicita oferta
 • Masini de slefuit si structurat cu perii

  Agregat dublu de profilat și șlefuit, CFL/8

  Solicita oferta
Scroll to Top
WE shape the FUTURE

BLACK
SEASON

Video profesional prezentare companie + 3 luni Social Media Marketing Gratuit

Valoare pachet Business Professional = 1500 EUR

În perioada 15.11 – 31.12.2021 beneficiezi de 3 luni Social Media Marketing GRATUIT + video profesional prezentare a companiei la achiziții de peste 25.000 EUR.