Centre de găurit

Afișez toate cele 6 rezultate

Mașină găurit CNC

Centrele de găurire sunt mașini CNC de prelucrare utilizate pentru a executa operațiuni precise de găurire, carotare și frezare a pieselor de metal, plastic și alte materiale rigide. Aceste mașini sunt echipate cu multiple axe și un sistem de control numeric, ceea ce le permite să realizeze găuri și caneluri cu precizie ridicată și rapiditate.

Tipuri de centre de găurire lemn

Există o varietate de tipuri de centre de găurire, inclusiv centre de găurire cu un ax vertical, centre de găurire cu două axe, centre de găurire cu patru axe și centre de găurire cu cinci axe. Fiecare tip de centru de găurire are propriile caracteristici și specificații, precum capacitatea de găurire, viteza maximă și precizia.

Utilizări și aplicații mașini de găurit

Centrele de găurire sunt ideale pentru producția în serie și personalizarea individuală, deoarece oferă o precizie ridicată și un grad ridicat de automatizare. Aceste mașini pot fi utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, producția de componente electronice și fabricarea de piese pentru mașini și echipamente.

Alegerea unui centru de găurire

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să alegeți centrul de găurire potrivit pentru materialul pe care doriți să îl prelucrați și să utilizați software-ul și accesoriile potrivite pentru a controla viteza de prelucrare și precizia. Centrul de găurire trebuie să fie adaptat nevoilor dumneavoastră specifice, precum dimensiunea pieselor de prelucrat, complexitatea operațiunilor și gradul de automatizare necesar.

Principalele caracteristici ale unui centru de găurit CNC sunt:

Sistem de control CNC:

Sistemul de control interpretează instrucțiunile din programul CNC și coordonează mișcarea axelor și a sculelor de tăiere pentru a realiza operațiunile de găurire și prelucrare.

Axă X, Y și Z:

Centrul de găurit CNC utilizează cel puțin trei axe de mișcare – X, Y și Z – pentru a se deplasa în poziția corectă înainte de a începe operațiunea de găurire. Acest lucru permite poziționarea precisă a găurilor și a altor operațiuni de prelucrare.

Spindle:

Spindle-ul este componenta care antrenează burghiul sau alte scule de tăiere și determină viteza și puterea de prelucrare. Spindle-urile pot fi echipate cu diferite tipuri de scule, în funcție de necesitățile operațiunii.

Sistem de schimbare a sculelor:

Un centru de găurit CNC poate fi echipat cu un sistem automat de schimbare a sculelor, care permite înlocuirea rapidă și precisă a sculelor de tăiere în timpul procesului de prelucrare.

Masa de lucru:

Masa de lucru este suprafața pe care materialul este fixat în timpul procesului de prelucrare. Masa poate fi dotată cu un sistem de fixare rapidă și precisă, care asigură stabilitatea și poziționarea corectă a materialului.

Software și programe:

Centrul de găurit CNC funcționează cu ajutorul unor programe și software-uri care permit utilizatorilor să creeze modele, să genereze coduri G și să controleze echipamentul în timpul procesului de prelucrare.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal