Sistem de fixare pneumatic Miniprof PNEUFIX B

SKU: Pneufix B

220.00 + TVA

Rate lunare de la
9.1666666666667Euro/lun─â
Vezi detalii

0 persoane vede produsul acesta acum!

Descriere Sistem de fixare pneumatic Miniprof PNEUFIX B

Sistemul de fixare pneumatic este destinat fix─ârii ferme a materialelor neporoase: (lemn, MDF, PAL, plastic, etc). ├Än acest mod se asigur─â un mediu optim pentru aplicarea cantului, g─âurire, ╚Ölefuire ╚Öi alte opera╚Ťiuni ce necesit─â o fixare sigur─â.

Avantajul principal al sistemelor de fixare Pneufix A, Pneufix B ╚Öi Pneufix C este oferit de modalitatea de creare a vacuumului, printr-un sistem integrat, Venturi, care ac╚Ťioneaz─â prin fixarea materialului de prelucrat prin intermediul aerului comprimat livrat de c─âtre un compresor clasic.

Cu acest sistem de fixare, aplicarea cantului pe drept sau curb este foarte simplă, eliminând necesitatea ajutorului din partea altor persoane.

Acest sistem este disponibil în 3 variante:

  • Pneufix A
  • Pneufix B
  • Pneufix C

Sistemul de fixare pneumatic de tip PNEUFIX B este o ventuz─â asem─ân─âtoare suportului care permite fixarea piesei de prelucrat nu numai orizontal, ci ╚Öi vertical ╚Öi la un unghi de 45┬░ pe fiecare parte, precum ╚Öi rotirea pe axa acesteia cu 360┬░. Aceast─â solu╚Ťie simpl─â face munca mult mai u╚Öoar─â ╚Öi mai confortabil─â.

PNEUFIX B poate fi fixat cu u╚Öurin╚Ť─â pe o mas─â sau pe suprafa╚Ťa de lucru cu ajutorul clemei sau ╚Öuruburile de str├óngere furnizate. Aplicarea cantului pe piesele drepte sau curbe este astfel foarte simpl─â, elimin├ónd necesitatea ajutorului din partea altor persoane.

Ventuza PNEUFIX B  este livrată cu un set de garnituri din 4 piese pentru fixarea pieselor mici.

Pute╚Ťi conecta cu u╚Öurin╚Ť─â mai multe ventuze PNEUFIX B ├«mpreun─â, ac╚Ťiune ce ofer─â fixarea sigur─â a pieselor mai mari.

Livrare rapid─â

3 - 14 Zile

Livrare din stoc

Pentru 100+ de produse

Suport tehnic dedicat

Prin chat sau telefonic

Garan╚Ťia calit─â╚Ťii

Pentru toate produsele

Discut─â cu un consultant

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informa╚Ťii tehnice

Încărcare maximă utilă

150 kg

Încărcare maximă utilă

Dimensiuni ventuz─â L x l x h

Consum aer

Material

Greutate