Sistem de fixare pneumatic Miniprof PNEUFIX B

Sistemul de fixare pneumatic este destinat fixării ferme a materialelor neporoase: (lemn, MDF, PAL, plastic, etc). În acest mod se asigură un mediu optim pentru aplicarea cantului, găurire, șlefuire și alte operațiuni ce necesită o fixare sigură.

Avantajul principal al sistemelor de fixare Pneufix A, Pneufix B și Pneufix C este oferit de modalitatea de creare a vacuumului, printr-un sistem integrat, Venturi, care acționează prin fixarea materialului de prelucrat prin intermediul aerului comprimat livrat de către un compresor clasic.

Cu acest sistem de fixare, aplicarea cantului pe drept sau curb este foarte simplă, eliminând necesitatea ajutorului din partea altor persoane.

Acest sistem este disponibil în 3 variante:

  • Pneufix A
  • Pneufix B
  • Pneufix C

Sistemul de fixare pneumatic de tip PNEUFIX B este o ventuză asemănătoare suportului care permite fixarea piesei de prelucrat nu numai orizontal, ci și vertical și la un unghi de 45° pe fiecare parte, precum și rotirea pe axa acesteia cu 360°. Această soluție simplă face munca mult mai ușoară și mai confortabilă.

PNEUFIX B poate fi fixat cu ușurință pe o masă sau pe suprafața de lucru cu ajutorul clemei sau șuruburile de strângere furnizate. Aplicarea cantului pe piesele drepte sau curbe este astfel foarte simplă, eliminând necesitatea ajutorului din partea altor persoane.

Ventuza PNEUFIX B  este livrată cu un set de garnituri din 4 piese pentru fixarea pieselor mici.

Puteți conecta cu ușurință mai multe ventuze PNEUFIX B împreună, acțiune ce oferă fixarea sigură a pieselor mai mari.

 

 

  PNEUFIX B
Încărcare maximă utilă 150 kg
Dimensiuni ventuză L x l x h 320 x 167 x 195mm
Consum aer 23 Nl/min la 0.6 MPa
Material PE/ poliamidă + oțel de 5 mm protejat cu vopsea 
Greutate 4 kg
Scroll to Top