Aspirator local de rumeguș și praf ACword FT504

SKU: FT 504

Rate lunare de la
416.66666666667Euro/lună
Vezi detalii

0 persoane vede produsul acesta acum!
Brand: ACword - Cehia

Descriere Aspirator local de rumeguș și praf ACword FT504

Problema stocării și a reciclării deșeurilor este de actualitate în aproape orice domeniu de prelucrare. Aceasta a devenit acută odată cu creșterea gradului de industrializare și pe măsură ce forurile europene au impus norme drastice de protecție a mediului.

Instalațiile de exhaustare tip Aspiratoare Locale de la ACword oferă posibilitatea stocării rumegușului și a prafului rezultat în urma prelucrării materialului lemnos. Aceste echipamente beneficiază de structură metalică pentru sporirea stabilității, de ventilator centrifugal cu pale construite din aliaj de aluminiu (FT 200 și FT 202) sau metalice sudate pentru durabilitate. Stocarea deșeurilor lemnoase (rumeguș, praf) se face în saci de rafie (opțional în saci textili) rezistenți la deteriorare. Aerul este filtrat prin sacii filtranți montați în partea superioară, care au o calitate sporită pentru a se încadra în normele de mediu impuse de UE.

Mențiune: Capacitatea de exhaustare este calculată la baza gurii de absorbție. Aceasta scade direct proporțional cu distanța față de utilajul deservit.

Tubulatură metalică de conectare

Aceasta include conectare la unitatea de lucru cât și desprăfuirea mesei și la unitatea de aspirare de pe masa de descărcare

Discută cu un consultant

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Ionel Pașcu

Reprezentant vânzări piese

Informații tehnice

Producător

Capacitate exhaustare

Presiune statică

Viteză aer

Suprafață filtrantă

Volum depozitare

Diametru gură absorbție (Ø)

Tensiune de lucru

Putere motor

Nivel zgomot

Greutate

Înălțime

Lățime

Lungime