Presă de furniruit cu vacuum ISTRA-A VP-3000

SKU: VP-3000

Rate lunare de la
416.66666666667Euro/lună
Vezi detalii

0 persoane vede produsul acesta acum!
Brand: ISTRA-A Letonia

Descriere Presă de furniruit cu vacuum ISTRA-A VP-3000

Presa de furniruit cu vacuum Istra-A seria VP este destinată acoperirii în 3D cu furnir a suprafețelor din lemn și derivate, drepte și profilate, precum și realizarea de repere curbe laminate, cu înălțime maximă de 600 mm. Este deosebit de utilă în orice atelier de producție a mobilierului, precum și în fabrici de tâmplărie, în construcții, etc.

Ușor de exploatat și întreținut, simplă și fiabilă, acesta presa se dovedește foarte utilă și deosebit de practică în aplicarea pe profile greu abordabile până acum. Îmbină forță exercitată de pompa de vacuum asupra suprafețelor, cu eficiență de timp dată de aplicarea la cald. Pentru aplicarea furnirului pe suprafețe se folosește o membrană cauciucată sau siliconata, specială.

Simplu, eficient, productiv:

1. Se realizează un suport de așezare a materialului în presă.
2. Se adeziveaza furnirul care urmează a fi aplicat pe material.
3. Se aplică furnirul pe material și deasupra se aseaza o mini-membrană (care protejează membrana principală de muchiile ascuțite).
4. Se coboară rama cu membrana principală cauciucată și se conectează pompa de vacuum. În scurt timp, va fi absorbit tot aerul dintre membrană și masa de lucru pe care este așezat materialul. Presare eficientă pe toată suprafață de lucru.
5. Se stabilește temperatura de încălzire (în funcție de tipul de adeziv și de profilul materialului) și se acționează rezistențele. Se închide capota presei.
6. După atingerea temperaturii dorite, se deschide capota presei și se preia materialul furniruit.

Se pot furnirui simultan mai multe repere cu condiția că să se respecte distanța minimă între acestea, respectiv  L = 3xH. Totodată, între cadrul presei și primul reper trebuie lăsat un spațiu minim egal cu înălțimea reperului (H) x 1,5.

Masă de lucru:

Construcția mesei de lucru face posibilă furniruirea reperelor cu suprafață dreaptă sau cu diverse profile, până la o grosime de 600 mm. Lățimea utilă de lucru permite furniruirea reperelor cu lățimi de pană la 1300 mm sau furniruirea mai multor repere mici simultan (la modelele VP-3000-16 și VP-3600-16), crescând astfel productivitatea și randamentul. La cerere se pot livra prese cu dimensiuni speciale.

Membrană cauciucată sau siliconată foarte rezistentă:

Presele sunt dotate cu membrană cauciucată sau siliconată, care sunt confecționate din materiale termorezistente cu un coeficient mare de dilatare (700%). Rezistente la schimbări bruște de temperatură.

Sistemul de încălzire:

Pentru obținerea calității dorite este nevoie de atingerea temperaturii optime de încălzire. Se folosesc rezistente electrice tubulare care transmit căldura încălzind aerul, temperatura maximă standard fiind de 600C.

Pompă de vacuum cu productivitate superioară:

Asigură realizarea eficientă a vacuumului pentru a garanta o presiune constanta pe întreaga suprafață a reperelor înfoliate.

Operare confortabile – reglaje multiple:

Conferă economie de timp și efort și previne greșelile de operare.

Livrare rapidă

3 - 14 Zile

Livrare din stoc

Pentru 100+ de produse

Suport tehnic dedicat

Prin chat sau telefonic

One Stop Dealer

Soluții complete

Discută cu un consultant

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informații tehnice

Producător

Lungime masa de lucru

3000 mm

Lățime masă de lucru

1300 mm

Temperatură de lucru

600C

Consum rezistente electric

4,5 m3/h

Capacitate pompă vacuum

25 m3/h

Capacitate operațională pompă vacuum

– 0,9 kg/cm2

Lungime

3100 mm

Lățime

1450 mm

Înălțime

1600 mm

Greutate

450 kg