Presă pentru termoformare ISTRA-A TF-300HV

SKU: TF-300HV

Aplicații produs

Masă de lucru:

Construcția mesei de lucru face posibilă termoformarea pe șabloane cu suprafață dreaptă sau cu diverse profile, până la o grosime de 600 mm. Lățimea platanelor încălzite permite termoformarea reperelor cu lățimi de până la 840 mm sau termoformarea mai multor repere mici simultan, crescând astfel productivitatea și randamentul. La cerere se pot livra prese cu dimensiuni speciale.

Membrană cauciucată sau siliconată foarte rezistentă:

Presele sunt dotate cu membrană cauciucată sau siliconată, care sunt confecționate din materiale termorezistente (până la 2200C) cu un coeficient mare de dilatare (700%). Rezistente la schimbări bruște de temperatură.

Pompă de vacuum cu productivitate superioară:

Asigură realizarea eficientă a vacuumului pentru a garanta o presiune constantă pe întreaga suprafață a reperelor termoformate, rezultând produse de cea mai înaltă calitate.

Sistemul de încălzire:

Pentru obținerea calității dorite este nevoie de atingerea temperaturii optime de încălzire, de max 2000C. Materialul de încălzește prin presarea între două platane cu rezistente electrice de cate 3kW fiecare. Masă de încălzire cu platane este dispusă în partea inferioară a presei. Timpul de încălzire a platanelor reci până la 1700C este de cca 15 min.

Acționarea pneumatică a platanelor:

Platanele sunt acționate cu ajutorul unui piston pneumatic, care facilitează ridicarea platanului superior și presarea acestuia, dupa ce a fost așezat materialul.

Simplu, eficient, productiv:

  1. Se realizează un șablon de așezare a materialului în presă.
  2. Se încălzește materialul așezându-l pe platanele cu rezistente.
  3. După încălzire (la temperatură specificata de producator), se așează materialul pe șablonul confecționat la pasul 1.
  4. Se coboară rama cu membrană principală cauciucată și se conectează pompa de vacuum. În scurt timp, va fi absorbit tot aerul dintre membrană și masă de lucru pe care este așezat materialul. Presare eficientă pe toata suprafața de lucru.
  5. După terminarea perioadei de presare, se deschide capota presei și se preia materialul termoformat. Durata de presare se menține corespunzător prescripțiilor de prelucrare plastică a materialului.

Se pot termoforma simultan mai multe repere cu condiția ca să se respecte distanța minimă între acestea, respectiv  L = 3xH. Totodată, între cadrul presei și primul reper trebuie lăsat un spațiu minim egal cu înălțimea reperului (H) x 1,5.

0 People watching this product now!
Brand: ISTRA-A Letonia
SKU: TF-300HV

Descriere

TF-300HV
Lungime masă de lucru 3000 mm
Lățime masă de lucru 1500 mm
Capacitate pompă vacuum 40 m3/h
Capacitate operațională pompă vacuum – 0,9 kg/cm2
Lungime platane încălzire material 2000 mm
Lățime platane încălzire material 840 mm
Consum rezistente electrice încălzire material 12  kW
Consum rezistente electrice ceramice 1,5 kW
Dimensiuni de gabarit
Lungime 3100 mm
Lățime 1600 mm
Înălțime 1000 mm
Greutate 750  kg

 

Discută cu un consultant

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informații tehnice

Producator

Vizualizate recent

Despre producător

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.