Presare

Afișez 1 - 12 din 87 de rezultate

Prese de ├«mbinat ├«n din╚Ťi (4)

Prese panouri (33)

Prese pentru furniruit și înfoliat (12)

Prese rame și uși (14)

Prese verticale pentru grinzi (22)

Întrebări frecvente despre Presare

├Än func╚Ťie de fluxul de lucru la care v-a fi supus─â, presele se pot alege ├«n func╚Ťie de produc─âtor, lungime, alimentare manual─â sau automat─â.

Grosimea de lucru alături de capacitatea de prelucrare sunt două elemente pe care trebuie să le consideri atunci când ești în căutarea unei prese pentru panouri. Numărul de panouri prelucrate determina nivelul de productivitate la care dorești să ajungi. De asemenea lungimea maximă de prelucrare este importantă în alegerea unei astfel de prese.

Fluxul de produc╚Ťie este foarte important c├ónd te g├ónde╚Öti s─â cumperi o astfel de pres─â, deoarece capacitatea de produc╚Ťie dicteaz─â at├ót pre╚Ťul c├ót ╚Öi posibilitata de dezvoltare. Apoi, trebuie s─â decizi dac─â optezi pentru prese de furniruit sau infoliat cu folie PVC, ├«n func╚Ťie de profilul de activitate vizat. De exemplu pentru infolierea fronturilor MDF, vei avea nevoie de o pres─â de infoliate cu vacuum sau prin termoformare.

├Än primul r├ónd trebuie s─â decizi dac─â dore╚Öti c─â presarea s─â se realizeze automat sau mecanic, apoi te vei uita la lungimea de prelucrare. ├Än func╚Ťie de lungime vei avea mai multe sau mai pu╚Ťin dispozitive de presare, implicit mai multe sau mai pu╚Ťine puncte de presare. Presarea se poate realiza frontal, vertical ╚Öi orizontal.

Lungimea de prelucrare┬áal─âturi┬áde grosimea de lucru┬ásunt┬á2 aspecte┬áimportante┬ápe┬ácare┬átrebuie┬ás─â┬ále iei┬á├«n┬áconsiderare. Caracteristicile constructive sunt elemente care┬áarat─â┬ác├ót┬áde┬árezisten╚Ť─â┬á╚Öi┬áeficient─â┬áeste o astfel de┬ápres─â.┬áDin┬áacest motiv,┬ádin┬ápunct de vedere constructiv, acest┬átip┬áde utilaj trebuie┬ás─â┬áfie rezistent┬á╚Öi┬ástabil.

De ce să alegi Danibrum România?

Urm─ârim Excelen╚Ťa din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livr─âm specific nevoilor tale

De la ├«nceput, cunosc├ónd tainele ╚Öi frumuse╚Ťea lucrului cu lemnul, am ├«ncercat s─â facem produc╚Ťia mobilei mai frumoas─â, mai u╚Öoar─â ╚Öi mai productiv─â. De aceea solu╚Ťiile pe care le oferim nu se rezum─â doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Solu╚Ťiile sunt c─âutate ├«mpreun─â cu tine ╚Öi fiecare produc─âtor ├«n parte. Fiec─ârui om sau companie ├«n parte i se potrive╚Öte o anumit─â ma╚Öin─â ce va trebui s─â aduc─â un plus ├«n confortul vie╚Ťii, a muncii ╚Öi a calit─â╚Ťii produsului finit.

Viziunea noastr─â:

Experien╚Ťa ╚Öi stabilitatea sunt for╚Ťele cu care facem ca Danibrum s─â fie mai puternic ╚Öi mai credibil ├«n alegerea ca furnizor.

Credem ├«n obliga╚Ťii de aceea solu╚Ťiile noastre nu se rezum─â doar la livrarea utilajelor. Am c─âutat de la ├«nceput ca v├ónz─ârile s─â fie corelate cu capacitatea tehnic─â de suport, puneri ├«n func╚Ťiune corecte ╚Öi profesioniste, rezolvarea garan╚Ťiilor ╚Öi post garan╚Ťiilor.┬á

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nou─â la Danibrum ne place frumosul ╚Öi prin utilajele livrate c─âtre fiecare produc─âtor dorim s─â ÔÇťproducemÔÇŁ lucr─âri frumoase.

Valorific─âm ace┼čti 24 ani de experien┼ú─â, prin ├«nnoirea avantajelor acordate produc─âtorilor de mobilier din Rom├ónia:

  • Pre┼úuri oneste
  • Consultan┼ú─â tehnico-financiar─â profesional─â
  • Livrare rapid─â
  • Portofoliu diversificat
  • Garan╚Ťie prompt─â
  • Piese de schimb
  • Ini╚Ťiere personal