Mașină de frezat cu extensii laterale Robland T 120L

Mașina de frezat cu extensii laterale Robland T120L, este un utilaj destinat utilizării intense. Având o construcție de tip heavy-duty, robustă, acest utilaj oferă siguranță în prelucrare, dar și fiabilitate pe termen lung.

Masa fixă confecționată din fontă rezistentă cu suprafață rectificată și o structură special concepută pentru alunecarea lină a materialului prelucrat. Brațul frontal extensibil pentru suportul materialului de prelucrat este poziționat ergonomic, oferind operatorului acces către comenzile importante. Posibilitate montare extensii laterale și dispozitiv de avans mecanic.

Riglele de ghidare atașate pe capota de protecție sunt dotate cu dispozitive de reglare milimetrică, gradate.

Blocarea axului în vederea schimbării sculelor se realizează cu ajutorul unui bolț, dispus la exterior. Protecție prevenire pornire motor în cursul operațiunii de schimbare a frezelor. Frână electromagnetică acționată din buton cu indicator LED.

Echipată standard cu 5 viteze de lucru, indicator LED pentru turația de lucru și hote exhaustare sub nivelul mesei și la nivelul carcasei de protecție.

Stabilitatea și rezistența la uzură în timp este prelungită de șurubul cu filet trapezoidal, montat la ambele capete.

Capotă de protecție solidă, atașată pe masa de fontă.

SKU: T120L Categorii: ,
Dimensiuni masă fixă 1200×705 mm
Dimensiuni extensii laterale (fiecare) 760×500 mm
Diametru ax fix 50 mm 
Diametru ax interschimbabil 30 / 32 / 40 / 50 mm 1″1/4
Înălțime ax 180 mm
Cursă ax 205 mm
Diametru maxim sculă frezare 250 mm
Diametru spațiu util sub nivelul mesei 320×95 mm
Înălțime masă de la sol 930 mm
Diametru hotă exhaustare 120 mm
Turații de lucru 3000 / 4500 / 6000 / 7000 / 10000 rot/min
Putere motor 7 kW (opțional 9.2 kW)
Tensiune de lucru 230V sau 400 V
Greutate 655 kg

Brand

ROBLAND - Belgia

Compania, cand a fost fondata, a inceput cu constructia de masini combinate, de buna calitate pentru prelucrarea lemnului pentru piata DIY. In decursul anilor , linia de productie s-a marit, oferind un produs final de calitate pentru un pret bun. Aceasta modalitate de gandirenu poate fi gasita doar in design si productie, ci de asemenea in relatiile cu clientii. Aproximativ 5% din buget se investeste pentru imbunatatirea productiei si calitatii unor diferite produse pentru a atinge scopurile necesare. Robland are o retea internationala de dealeri si exporta 85% din productie, in peste 100 tari.

Scroll to Top

NU RATA OPORTUNITATEA!

Aplică pentru finanțare prin programul

Startup Nation 2022