Centru manual pentru rame de uși și ferestre Robland T120P

Setarea unui centru manual pentru uși și ferestre poate fi o operațiune complicată. Însă nu și pentru masina de frezat Robland T 120 P.

Utilaj perfect pentru utilizarea în ateliere, oferind o mulțime de funcționalități. Reglare pe înălțime complet motorizată, 5 viteze de rotație, un dispozitiv de pivotare a capotei de protecție și multe alte caracteristici de top.

Masa fixă confecționată din fontă rezistentă cu suprafață rectificată și o structură special concepută pentru alunecarea lină a materialului prelucrat. Brațul frontal extensibil pentru suportul ramelor este poziționat ergonomic, oferind operatorului acces către comenzile importante. Posibilitate montare extensii laterale și dispozitiv de avans mecanic.

Carcasa de cepuire oferă posibilitatea utilizării seturilor de freze cu diametre de până la 320 mm. Axul standard cu diametrul de 50 mm MK5 permite sens dublu de rotație, rotirea în contra-sens fiind semnalată de un indicator. Inele distanțiere dispuse pe întreaga lungime a axului.

Masă de cepuire culisantă din fontă, de ultimă generație asigură stabilitate și precizie în prelucrare, îmbinările realizându-se cu efort minim. Culisarea se realizează pe ghidaje cilindrice. Dotată cu riglă transversală cu limitatori reversibili și dispozitiv de fixare cu excentric.

Riglele de ghidare atașate pe capota de protecție sunt dotate cu dispozitive de reglare micrometrică, gradate.  Ghidaje din MDF cu inserții de aluminiu, ușor reglabile independent. Întreg ansamblul culisează pe ghidaje liniare solide.

Blocarea axului în vederea schimbării sculelor se realizează cu ajutorul unui bolț, dispus la exterior. Protecție prevenire pornire motor în cursul operațiunii de schimbare a frezelor. Frână electromagnetică acționată din buton cu indicator LED.

Echipată standard cu 5 viteze de lucru, indicator LED pentru turația de lucru și hote exhaustare sub nivelul mesei și la nivelul carcasei de protecție.

Stabilitatea și rezistența la uzură în timp este prelungită de șurubul cu filet trapezoidal, montat la ambele capete.

 

SKU: T 120 P Categorii: ,

 

Dimensiuni masă fixă 1200×705 mm
Dimensiuni extensie laterală dreaptă 760×500 mm
Dimensiuni masa laterală mobilă (pentru cepuire) 760×500 mm
Diametru ax (interschimbabil MK5) 50 mm (optional 30 mm si 40 mm)
Înălțime ax 180 mm
Cursă ax 205 mm
Diametru max sculă frezare 320 mm
Diametru spatiu util sub nivelul mesei 320×95 mm
Înălțime masă de la sol 930 mm
Turații de lucru 3000 / 4500 / 6000 / 7500 / 10000 rot/min
Putere motor 7 kW (opțional 9.2 kW)
Tensiune de lucru 400 V
Greutate 1070 kg

Brand

ROBLAND - Belgia

Compania, cand a fost fondata, a inceput cu constructia de masini combinate, de buna calitate pentru prelucrarea lemnului pentru piata DIY. In decursul anilor , linia de productie s-a marit, oferind un produs final de calitate pentru un pret bun. Aceasta modalitate de gandirenu poate fi gasita doar in design si productie, ci de asemenea in relatiile cu clientii. Aproximativ 5% din buget se investeste pentru imbunatatirea productiei si calitatii unor diferite produse pentru a atinge scopurile necesare. Robland are o retea internationala de dealeri si exporta 85% din productie, in peste 100 tari.

Scroll to Top