Centru de frezat rame de uși și ferestre Robland T120P

SKU: T120P

Rate lunare de la
416.66666666667Euro/lună
Vezi detalii

0 persoane vede produsul acesta acum!
Brand: ROBLAND - Belgia

Descriere Centru de frezat rame de uși și ferestre Robland T120P

Setarea unui centru manual pentru uși și ferestre poate fi o operațiune complicată. Însă nu și pentru masina de frezat Robland T 120 P.

Utilaj perfect pentru utilizarea în ateliere, oferind o mulțime de funcționalități. Reglare pe înălțime complet motorizată, 5 viteze de rotație, un dispozitiv de pivotare a capotei de protecție și multe alte caracteristici de top.

Masa fixă confecționată din fontă rezistentă cu suprafață rectificată și o structură special concepută pentru alunecarea lină a materialului prelucrat. Brațul frontal extensibil pentru suportul ramelor este poziționat ergonomic, oferind operatorului acces către comenzile importante. Posibilitate montare extensii laterale și dispozitiv de avans mecanic.

Carcasa de cepuire oferă posibilitatea utilizării seturilor de freze cu diametre de până la 320 mm. Axul standard cu diametrul de 50 mm MK5 permite sens dublu de rotație, rotirea în contra-sens fiind semnalată de un indicator. Inele distanțiere dispuse pe întreaga lungime a axului.

Masă de cepuire culisantă din fontă, de ultimă generație asigură stabilitate și precizie în prelucrare, îmbinările realizându-se cu efort minim. Culisarea se realizează pe ghidaje cilindrice. Dotată cu riglă transversală cu limitatori reversibili și dispozitiv de fixare cu excentric.

Riglele de ghidare atașate pe capota de protecție sunt dotate cu dispozitive de reglare micrometrică, gradate.  Ghidaje din MDF cu inserții de aluminiu, ușor reglabile independent. Întreg ansamblul culisează pe ghidaje liniare solide.

Blocarea axului în vederea schimbării sculelor se realizează cu ajutorul unui bolț, dispus la exterior. Protecție prevenire pornire motor în cursul operațiunii de schimbare a frezelor. Frână electromagnetică acționată din buton cu indicator LED.

Echipată standard cu 5 viteze de lucru, indicator LED pentru turația de lucru și hote exhaustare sub nivelul mesei și la nivelul carcasei de protecție.

Stabilitatea și rezistența la uzură în timp este prelungită de șurubul cu filet trapezoidal, montat la ambele capete.

 

Discută cu un consultant

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Ionel Pașcu

Reprezentant vânzări piese

Informații tehnice

Producător

Dimensiuni masă fixă

Dimensiuni extensie laterală dreaptă

Diametru ax principal (Ø)

Înălțime ax

Cursă ax

Diametru maximă sculă frezare (Ø)

Diametru spațiu util sub nivelul mesei (Ø)

Înălțime a mesei de la sol

Turație de lucru

Putere motor

Tensiune de lucru
Greutate