Circular cu masă mobilă Harwi 210

SKU: 210

Aplicații produs

Utilajele produse de Harwi sunt deosebit de fiabile. Chiar și în situația exploatării industriale, utilajele Harwi continuă să ofere satisfacție în muncă și randament. Având un departament specializat de cercetare-dezvoltare, Harwi extinde periodic gama de circulare și o îmbunătățește constant. Începând cu anul 1960 mai mult de 50.000 de circulare Harwi au fost comercializate. Calitatea și serviciile post-vânzare sunt principii de bază în ideologia Harwi. Totodată, fiecare utilaj produs de Harwi corespunde cerințelor celor mai stricte legate de siguranța operatorului.

0 People watching this product now!
Brand: HARWI - Olanda
SKU: 210

Descriere

Înălțime de tăiere la 9000-210 mm
Înălțime de tăiere la 450150 mm
Diametru pânză600 mm
Diametru alezaj30 mm
Lățime de tăiere în partea dreaptă625 mm
Opțional1250 mm
Reglare pânză la unghi0-450
Putere motor11 kW
Turații de lucru2800 rot/min
Greutate600 kg
Dimensiuni masă fixă1360×1340 mm
Înălțime masă de la sol950 mm

Livrare rapidă

3 - 14 Zile

Livrare din stoc

Pentru 100+ de produse

Suport tehnic dedicat

Prin chat sau telefonic

Garanția calității

Pentru toate produsele

Discută cu un consultant

Danibrum profil (1)

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informații tehnice

Producător

Vizualizate recent

Despre producător

Harwi este un nume bine cunoscut in industria utilajelor de prelucrare a lemnului. Cunostinta, experienta si specilizarea au facut din Harwi un producator important care s-a impus la nivel mondial prin portofoliul de circulare de spintecat si circulare verticale de formatizat pentru lemn, plastic si neferoase. Calitatea, perfectiunea tehnica, principiile ergonomice si robustetea sunt tipice pentru utilajele Harwi, si acest lucru este valabil de cca 50 ani. Utilajele produse de Harwi sunt deosebit de fiabile. Chiar si in situatia exploatarii industriale, utilajele Harwi continua sa ofere satisfactie in munca si randament. Avand un departament specializat de cercetare-dezvoltare, Harwi extinde periodic gama de circulare si o imbunatateste constant. Incepand cu anul 1960 mai mult de 50.000 de circulare Harwi au fost comercializate. Calitatea si serviciile post-vanzare sunt principii de baza in ideologia Harwi. Totodata, fiecare utilaj produs de Harwi corespunde cerintelor celor mai stricte legate de siguranta operatorului.

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.