Circular cu masă mobilă Harwi 130

Utilajele produse de Harwi sunt deosebit de fiabile. Chiar și în situația exploatării industriale, utilajele Harwi continuă să ofere satisfacție în muncă și randament. Avînd un departament specializat de cercetare-dezvoltare, Harwi extinde periodic gama de circulare și o îmbunătățeste constant. Începând cu anul 1960 mai mult de 50.000 de circulare Harwi au fost comercializate. Calitatea și serviciile post-vânzare sunt principii de bază în ideologia Harwi. Totodată, fiecare utilaj produs de Harwi corespunde cerințelor celor mai stricte legate de siguranța operatorului.

Modelul 130 este un model destinat unei utilizări industriale, cu unitate de tăiere reglabilă la unghi de la 0 la 45 grade, o înălțime de tăiere de la 0 – 110 (maxim până la 135mm) și o lățime de tăiere de 625mm.

Mașina se livrează având incluse, extensie masă fixă, pânză circulară HSS, dispozitiv de protecție pânză cu hotă de exhaustare cu diametrul de 100mm, frână motor, scule, hotă de exhaustare cu diametru de 120mm,  manual de prezentare.

Înălțime de tăiere 0 – 110  mm
Înălțime de tăiere la 45° 80 mm
Lățimea de tăiere 0 – 625 mm
Diametru maxim pânză circular 400 mm
Diametru alezaj 30mm
Înclinare pânză 0 – 45°
Dimensiuni masă fixă L/l 1210/1130 mm
Înălțime masă 850 mm
Turație pânză 2800 rot/min
Tensiune de lucru 400 V
Putere motor 5,5 kW

 

Brand

HARWI - Olanda

Harwi este un nume bine cunoscut in industria utilajelor de prelucrare a lemnului. Cunostinta, experienta si specilizarea au facut din Harwi un producator important care s-a impus la nivel mondial prin portofoliul de circulare de spintecat si circulare verticale de formatizat pentru lemn, plastic si neferoase. Calitatea, perfectiunea tehnica, principiile ergonomice si robustetea sunt tipice pentru utilajele Harwi, si acest lucru este valabil de cca 50 ani. Utilajele produse de Harwi sunt deosebit de fiabile. Chiar si in situatia exploatarii industriale, utilajele Harwi continua sa ofere satisfactie in munca si randament. Avand un departament specializat de cercetare-dezvoltare, Harwi extinde periodic gama de circulare si o imbunatateste constant. Incepand cu anul 1960 mai mult de 50.000 de circulare Harwi au fost comercializate. Calitatea si serviciile post-vanzare sunt principii de baza in ideologia Harwi. Totodata, fiecare utilaj produs de Harwi corespunde cerintelor celor mai stricte legate de siguranta operatorului.
Scroll to Top