Mașini de frezat cu lanț

Afișez toate cele 6 rezultate

Mașină de frezat lemn cu lanț

Mașina de frezat cu lanț este un tip de echipament de prelucrare mecanică specializat în prelucrarea lemnului, folosit în principal pentru realizarea de caneluri, șanțuri, crestături și alte adâncituri longitudinale sau transversale în piesele de lemn. Acest tip de mașină de frezat este dotat cu o unealtă de tăiere în formă de lanț, asemănătoare cu cea a unui motofierăstrău, care se deplasează într-o mișcare continuă de-a lungul materialului, îndepărtând în mod eficient materialul pentru a crea adânciturile dorite.

Avantajele unor mașini de frezat cu lanț

Principalele caracteristici ale mașinilor de frezat cu lanț includ:

 • Eficiență și productivitate: datorită mișcării continue a lanțului de tăiere, mașinile de frezat cu lanț oferă un proces de prelucrare rapid și eficient, ceea ce permite creșterea productivității și economisirea de timp în procesul de prelucrare a lemnului.
 • Versatilitate în prelucrarea lemnului: mașinile de frezat cu lanț pot fi utilizate pentru o varietate de operațiuni de prelucrare a lemnului, precum realizarea de caneluri și șanțuri în piese de mobilier, realizarea de crestături în grinzi sau elemente de construcție și prelucrarea de profiluri decorative.
 • Reglaj simplu și precis: mașinile de frezat cu lanț oferă posibilitatea de a ajusta adâncimea, lățimea și unghiul de tăiere, asigurând un control precis al procesului de prelucrare și adaptarea la diferite tipuri de adâncituri și materiale.
 • Construcție robustă și durabilă: mașinile de frezat cu lanț sunt construite din materiale rezistente și componente de calitate, ceea ce asigură o durată lungă de viață și o performanță constantă în timp.
 • Securitate sporită: protecțiile și sistemele de siguranță integrate în mașinile de frezat cu lanț ajută la reducerea riscului de accidente în timpul procesului de prelucrare a lemnului.

Caracteristici și funcționalități ale mașinilor de frezat cu lanț

Mașinile de frezat cu lanț sunt echipate cu o serie de caracteristici care le fac extrem de versatile și eficiente:

 • Adâncime reglabilă: majoritatea modelelor permit reglarea adâncimii de frezare, oferind astfel flexibilitate în funcție de proiectul în curs.
 • Viteză variabilă: permite adaptarea vitezei de frezare în funcție de tipul de lemn și de complexitatea detaliilor dorite.
 • Sisteme de aspirare: pentru a menține un mediu de lucru curat și pentru a prelungi durata de viață a lanțului, multe mașini sunt echipate cu sisteme de aspirare care colectează rumegușul și particulele de lemn rezultate în timpul frezării.

Mașina de frezat cu lanț este un instrument esențial pentru orice atelier de tâmplărie sau fabrică de prelucrare a lemnului care dorește să îmbunătățească eficiența și calitatea produselor sale. Cu capacitatea sa de a combina viteza cu precizia, această mașină reprezintă o investiție valoroasă pentru profesioniștii din domeniu.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

 • Preţuri oneste
 • Consultanţă tehnico-financiară profesională
 • Livrare rapidă
 • Portofoliu diversificat
 • Garanție promptă
 • Piese de schimb
 • Inițiere personal