Centru automat pentru frezarea locașurilor de feronerie în 4 axe Framar CENTER DOOR

SKU: CENTER DOOR

Aplicații produs

0 People watching this product now!
Brand: FRAMAR - Italia
SKU: CENTER DOOR

Descriere

CENTER DOOR este un agregat cu Comandă Numerică în 4 axe, cu operare de tipul “circular interpolation”, care intră în dotarea fabricilor moderne de producție a ușilor și ferestrelor. Se utilizează în realizarea frezărilor pentru locașurile de feronerie (pentru locaș de: broască, balamale, mâner, yală) de diferite mărimi și forme, atât pentru uși și ferestre, cât și pentru tocuri, asigurând precizie maximă în lucru.

Structura robustă a batiului garantează stabilitatea necesară și precizia maximală în timpul deplasării unităților de operare. Mișcarea pe axele X și Y se realizează cu ajutorul unui ansamblu compus din șurub cu bile recirculabile și piuliță; această soluția garantează poziționarea perfectă pe fiecare axă chiar și la viteze superioare de deplasare, prevenindu-se jocurile și uzura prematură a rulmenților. Acest ansamblu este antrenat de motoare cu curent continuu, în timp ce poziționarea este controlată cu encoder. Lubrifierea ansamblului șurub-piuliță este asigurat prin dotarea cu o pompă manuală de gresare.

Sistemul de operare și control este instalat într-un panou de comandă independent de utilaj, și controlează toate funcțiile utilajului, atât în situația operării automate, cât și în cea a operării manuale. Sistemul are o memorie de până la 100 de programe, iar orice program nou este foarte ușor de inserat, fiind utilizate funcții grafice care facilitează acest lucru.

Unitatea de lucru constă în două mandrine, una orizontală și una verticală, dotate cu convertizor de frecvență. Componentele în mișcare sunt protejate prin împrejmuirea cu grilaj de protecție, în timp ce operatorul poate asista operațiile în curs în totală siguranță, datorită montării grilajului frontal de protecție.

Livrare rapidă

3 - 14 Zile

Livrare din stoc

Pentru 100+ de produse

Suport tehnic dedicat

Prin chat sau telefonic

Garanția calității

Pentru toate produsele

Discută cu un consultant

Danibrum profil (1)

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informații tehnice

Producător

Cursa pe axa X (longitudinală)

0-530 mm

Cursă pe axa Y (transversală)

0-230 mm

Cursă pe axa Z (verticală)

0-280 mm

Cursă pe axa W (cursa mesei)

0-1680 mm

Lungime maximă de scobire

300 mm

Adâncime maximă de scobire

110 mm

Grosime maximă material

70 mm

Lungime maximă reper lemn

2100 mm

Greutate

1000 kg

Putere totală instalată

5 kW

Presiune necesară aer

6 bar

Diametru hote exhaustare

100 + 60mm

Necesar exhaustare

3400 mc/h

Dimensiuni de gabarit

3300x2000x1900 mm

Spațiu de lucru necesar

5200x3100x1900 mm

Unități orizontale de lucru

1 buc

Diametru maxim scule orizontale

16 mm

Lungime maximă scule orizontale

150 mm

Prinderea sculelor orizontale

ER 25

Putere motor orizontal

2,4 kW

Turație motor orizontal

12.000 rot/min

Unități verticale de lucru

1 buc

Diametru maxim scule verticale

12 mm

Lungime maximă scule verticale

100 mm

Prinderea sculelor verticale

ER 20

Putere motor vertical

0,8 kW

Turație motor vertical

6.000 rot/min

Vizualizate recent

Despre producător

Anul de incepere a productiei: 1966. Astazi Framar este unul din cei mai cunoscuti si apreciati producatori de utilaje pentru lemn din lume. Reputatia companiei a crescut odata cu cresterea vanzarilor atat in Europa cat si in alte continente. Avantajele competitive principale sunt specializarea in utilaje de scobit/mortezat pentru usi si ferestre si grija pentru a oferi utilaje de inalta calitate, grija ce se materializeaza prin monitorizarea stricta a fiecarei faze de productie. Bazandu-se pe mai mult de 40 de ani de experienta, Framar este producatorul capacitat sa ofere utilaje in perfect acord cu tehnologia moderna si, bineinteles, avand un design modern compatibil cu cerintele actuale.

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.