Mașini de șlefuit cu tambur

Afișez toate cele 7 rezultate

Mașina de șlefuit cu tambur – eficacitate în finisarea suprafețelor

Mașina de șlefuit cu tambur este un instrument esențial în industria prelucrării lemnului, oferind o soluție eficientă pentru netezirea și finisarea suprafețelor mari de lemn. Cu ajutorul unui tambur rotativ acoperit cu material abraziv, această mașină poate elimina rapid imperfecțiunile și poate pregăti suprafața pentru finisaje ulterioare. Este adesea utilizată în renovări, în special pentru șlefuirea parchetului, asigurând o finisare uniformă și de înaltă calitate.

Caracteristici și beneficii ale mașinilor de șlefuit cu tambur

 • Eficiență în șlefuire: datorită designului său, mașina de șlefuit cu tambur poate acoperi suprafețe mari într-un timp scurt, făcând-o ideală pentru proiecte de renovare sau pentru prelucrarea lemnului la scară industrială.
 • Adaptabilitate: majoritatea mașinilor de șlefuit cu tambur permit schimbarea benzilor abrazive, astfel încât utilizatorii pot alege granulația potrivită pentru sarcina specifică.
 • Precizie: mașina de șlefuit cu tambur oferă o presiune uniformă pe suprafața de lucru, eliminând riscul de a crea adâncituri sau zone neșlefuite.

Aplicații specifice – șlefuirea parchetului

Una dintre cele mai comune utilizări ale mașinii de șlefuit cu tambur este în domeniul renovării parchetului. Parchetul, fiind expus la uzură constantă, poate prezenta semne de deteriorare sau pete în timp. Mașina de șlefuit cu tambur:

 • Elimină imperfecțiunile: fie că este vorba de zgârieturi, pete sau denivelări, această mașină poate reface suprafața parchetului la aspectul său original.
 • Pregătește parchetul pentru finisare: după șlefuire, parchetul este pregătit pentru aplicarea de lacuri, uleiuri sau alte finisaje, asigurând o aderență optimă și un aspect estetic plăcut.
 • Valorifică investiția: renovarea parchetului prin șlefuire poate prelungi durata de viață a acestuia cu mulți ani, reprezentând o soluție cost-eficientă comparativ cu înlocuirea completă.

Mașina de șlefuit cu tambur este un instrument valoros pentru orice profesionist în prelucrarea lemnului sau pentru cei implicați în renovări. Capacitatea sa de a transforma și reînnoi suprafețe de lemn, în special parchetul, face din aceasta o alegere de top pentru a obține rezultate de calitate superioară într-un timp optim.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

 • Preţuri oneste
 • Consultanţă tehnico-financiară profesională
 • Livrare rapidă
 • Portofoliu diversificat
 • Garanție promptă
 • Piese de schimb
 • Inițiere personal