Utilaje Noi - Clasice

Utilaje Prelucrare Lemn – În Pas cu Arta Tehnologică

Te-ai întrebat vreodată de ce avem nevoie de utilaje prelucrare lemn performante? Lemnul se utilizează într-o varietate de domenii de mult timp încoace, fiind un material fascinant, adesea foarte folosit de om, cu o varietate de întrebuințări.

Tehnologia evoluează cu pași repezi, drept pentru care am conștientizat necesitatea unor utilaje prelucrare lemn competente pentru a trata cu grijă acest material, redând bucuria unor formatizări calitative de plăci, bucăți, respectiv diverse componente ale obiectelor de mobilier, sau decorative, durabile.

Utilaje Prelucrare Lemn Performante

Cu utilaje prelucrare lemn de la danibrum ai posibilitatea de a-i oferi lemnului o formă și o întrebuințare, reprezentând un rost pentru om în viața de zi cu zi. În caz că-ți dorești să dobândești structura puternică, naturală și versatilă a lemnului, acum ai soluția completă, menită să-ți optimizeze procesul de prelucrare a lemnului, exact în fața ta!

Nu doar comercializăm o serie de echipamente , ci venim în ajutorul tău cu soluții proiectate special pentru a te bucura de utilaje prelucrare lemn fiabile și calitative. Fie că dorești să tai lemnul, sau doar să-i modifici grosimea, acum, cu utilaje prelucrare lemn, totul este posibil!

În ceea ce prevede prelucrarea lemnului, adesea omul se ajută de o gamă vastă de utilaje prelucrare lemn, mașini plasate pe categorii în funcție de modul de prelucrare a acestora. Vei regăsi astfel în gama noastră de utilaje prelucrare lemn soluții ce încep de la utilaje clasice sau automate, hobby sau industriale, până la utilaje SH sau oferte speciale, concepute în mod excepțional pentru necesitatea și curiozitatea ta.

Păstrăm cu strictețe raportul calitate-preț cu scopul de a-ți oferi produse de excepție la prețuri avantajoase. Cu ajutorul unor utilaje prelucrare lemn vei realiza o muncă exemplară, cu rezultate pe măsură, prin diverse operațiuni, precum: tăiere, îndreptare, așchiere, șlefuire, respectiv sculptare, pe scurt, orice înseamnă modificare calitativă a lemnului.

Alege Utilaje Prelucrare Lemn Competente

A apela la utilaje prelucrare lemn reprezintă un mare avantaj pentru tine. Datorită acestora ai posibilitatea de a beneficia de rentabilitate economică și productivitate amplificată, chiar și de reducere a timpului de lucru.

Facilități cât vezi cu ochii, alege utilaje prelucrare lemn pentru a te bucura de precizie în realizarea pieselor din lemn dorite. Acum acestea pot avea cu exactitate forma și dimensiunile stabilite.

Aceste utilaje prelucrare lemn nu trebuie să-ți lipsească niciodată, deoarece sunt definiția pentru cuvintele: ajutor și eficiență. Pregătește lemnul ca la carte alături de utilaje prelucrare lemn și vei cunoaște un grad ridicat de aranjare a lemnului.

De asemenea, alte avantaje cuprind sfera vastă de utilaje prelucrare lemn care te pot sprijini în pregătirea materialului. Astfel, datorită acestora, se pot reduce zgomotul și vibrarea excesivă, dând o tentă plăcută atmosferei de lucru.

Desigur, finisările dau roade mai bune, calitatea înaltă a folosirii de utilaje prelucrare lemn fiind regăsită în produsul finit. Chiar dacă vorbim de un domeniu tehnic, creativitatea nu ezită să apară în momentul modelării, tăierii, sculptării, ș.a., oferind astfel un aer artistic beneficiarilor și materialului propriu-zis.

Poți beneficia de utilaje prelucrare lemn în funcție de necesitatea materialului, astfel:

 • În momentul divizării precise a lemnului, uneori într-un unghi mult prea ascuțit, recomandăm fierăstrăul. Circular sau cu masă, se poate lucra cu acesta și pe lungimi mai mari, menținând acuratețea lucrării.
 • Când vine vorba de finisare, recomandăm utilajul nostru profesional de frezat, cu ajutorul căruia obțineți cele mai precise prelucrări. Piesa se va fixa cu ajutorul unei menghine ce va permite frezarea pe axe, exact la parametrii specificați.
 • Mașina profesională de găurit multiplu, permite adaptarea unghiului de penetrare, astfel, având o flexibilitate ridicată în ceea ce privește unghiul găurilor, dar și a numărului de găuri efectuate într-o singură trecere.

Utilajele noastre de prelucrare a lemnului sunt de ajutor în oricare industrie de profil, trecerea la utilaje prelucrare lemn CNC, având marele avantaj de a reduce timpii de execuție și, foarte important, de a îmbunătăți precizia procesului și a rezultatului final. În plus, utilajele programabile își vor optimiza procesele pentru a obține pierderi de material cât mai mici.

Afișez 1 - 12 din 455 de rezultate

 • SYS-PST 1500 Li HP

 • FT502

 • FT 200

 • FT 202

 • FT302

 • FT403

 • FT400

 • FT401

 • FT 504

 • CTL 26 E

  Echipamente si scule de mana / FESTOOL

  Aspirator mobil FESTOOL CTL 26 E

  Solicita oferta
 • MABS 750

 • ABS 850

Scroll to Top