Strunguri lemn

Afișez 1 - 12 din 18 rezultate

Strungul – un instrument indispensabil în prelucrarea materialelor

Strungul este o unealtă indispensabilă într-o multitudine de industrii, de la prelucrarea lemnului și a metalelor până la producția de piese complexe pentru industria aero-spațială. Strungurile sunt mașini-unelte utilizate în principal pentru prelucrarea materialelor prin tăiere, deformare sau finisare, asigurând pieselor o formă cilindrică sau conică. Acestea funcționează prin fixarea și rotirea piesei de prelucrat într-un dispozitiv numit mandrină, în timp ce un set de cuțite de tăiere montate pe un suport se deplasează longitudinal și transversal în raport cu piesa, îndepărtând materialul în exces.

Strungul de lemn – creativitate și versatilitate în prelucrarea lemnului

Strungul pentru lemn este un instrument esențial pentru orice atelier de lemn. Acesta permite prelucrarea detaliată a lemnului și crearea unei varietăți de obiecte, de la mobilier la obiecte de artă. Strungul pentru lemn oferă o mare libertate de exprimare și permite realizarea unor forme și modele complexe.

Fiind un instrument specializat, care permite prelucrarea detaliată a lemnului, strungul de lemn este folosit în principal pentru a crea obiecte rotunde sau cilindrice, cum ar fi picioarele de masă, balustradele, bolurile sau piesele de șah. Strungul de lemn oferă o mare libertate de exprimare și permite realizarea unor forme și modele complexe.

Achiziționarea unui strung reprezintă o investiție semnificativă, dar beneficile pe termen lung sunt incontestabile. Un strung de calitate oferă o precizie și o eficiență superioare, ceea ce poate îmbunătăți semnificativ productivitatea și calitatea produselor finite. Atunci când cauți un strung de vânzare, este important să iei în considerare factori precum dimensiunea, capacitatea, funcționalitățile și, desigur, prețul.

Strungul CNC – precizie și eficiență prin tehnologie

Strungul CNC reprezintă vârful tehnologiei în domeniul prelucrării materialelor. Acesta utilizează programe computerizate pentru a controla mișcările instrumentului de tăiere, ceea ce permite o precizie și o repetabilitate excepționale. Strungul cu comandă numerică este ideal pentru producția de serie și pentru piesele complexe care necesită o precizie ridicată.

Întrebări frecvente despre Strunguri

Strungurile pentru lemn sunt utilaje manuale sau automate care rotesc reperele de prelucrat în jurul axelor sale pentru a efectua diferite operațiuni vizate: tăiere, șlefuire, găurire, strunjire etc. prin intermediul unor dălți sau cuțite fixe care culisează de-a lungul piesei prelucrate.

În procesul de alegere a strungului, trebuie să iei în calcul modul de utilizare a acestui utilaj: ocazional, zilnic sau în mod profesional. Apoi trebuie să urmărești structura constructivă, dacă dispune de viteză de rotație variabilă, dispozitiv de copiere, lungimea dintre vârfuri, indicele circumferintei maxime. Pentru rapiditate și precizie în prelucrare, strungul CNC este utilajul ideal.

Strungurile se aleg în funcție de activitatea prestată, iar calitatea acestuia este scoasă în valoare de capacitatea operatorului de a prelucra piesele vizate. Având o multitudine de strunguri vândute, Holzmann se bucură de o popularitate crescută în rândul clienților din această categorie.

Permite copierea pieselor originale sau a șabloanelor, fiind ideal pentru a eficientiza procesul de strunjire

Strungul automat realizează operația de strunjire prin intermediul unor parametrii introduși în bordul de control al , iar strungul manual are nevoie de intervenția operatorului care strunjeste folosind dispozitive taietoare (dălți).

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal