Strunguri CNC

Afișez toate cele 9 rezultate

Strung comandă numerică – tehnologie avansată pentru prelucrare de precizie

Strungurile CNC (strunguri cu comandă numerică prin calculator) sunt mașini-unelte avansate, utilizate în industria prelucrării lemnului și metalelor pentru a realiza piese de precizie. Acestea funcționează prin controlarea automată a mișcării instrumentului de tăiere în raport cu piesa de lucru, folosind un program de instrucțiuni predefinit. Strungurile CNC oferă o mare flexibilitate, acuratețe și eficiență în producție, fiind capabile să efectueze operațiuni complexe de tăiere, găurire și filetare într-un timp scurt și cu un grad ridicat de repetabilitate. Aceste mașini au revoluționat industria manufacturieră, optimizând procesele de producție și reducând costurile asociate cu forța de muncă și eroarea umană.

Avantaje ale prelucrării lemnului cu strunguri CNC

Utilizarea unui strung CNC oferă beneficii semnificative în procesul de prelucrare a lemnului sau a altor materiale, precum:

 • precizie și repetabilitate – un strung CNC asigură rezultate consistente și de înaltă precizie în fiecare operațiune;
 • eficiență și reducerea timpilor de ciclu – automatizarea procesului de prelucrare cu ajutorul unui strung cu comandă numerică duce la reducerea timpilor de producție și la creșterea eficienței în producție;
 • flexibilitate și diversitate – strungurile CNC pot fi programate pentru a produce o gamă largă de piese și componente cu geometrii complexe;
 • scalabilitate – de la producția unică la producția în serie, strungurile CNC pot fi adaptate la cerințele de volum.

Ce tipuri de materiale pot fi prelucrate cu un strung CNC?

Cu ajutorul unui strung cu comandă numerică se pot prelucra o varietate largă de materiale, atât în domeniul metalurgic, cât și în cel al prelucrării lemnului și plasticului. Principalele tipuri de materiale ce pot fi prelucrate cu ajutorul strungurilor CNC sunt lemnul, metalul, plasticul, fibra de sticlă sau materialele compozite.

Întrebări frecvente despre strungul CNC

Un strung CNC este un utilaj destinat prelucrării lemnului sau a derivatelor acestuia pentru a realiza în mod automatizat lucrări precise și complexe. Acest utilaj utilizează comenzi numerice computerizate (CNC) pentru a controla mișcarea sculei de tăiere.

Un strung CNC vine la pachet cu o mulțime de beneficii, precum precizie deosebită, eficiență maximă, respectarea consistentă a unui model, rapiditate și reducerea erorilor.

Dimensiunile de piese care pot fi prelucrate cu un strung CNC depind de dimensiunile și capacitățile utilajului. Acestea pot varia de la piese mici de câțiva centimetri până la componente mai mari, de câțiva metri în lungime.

Este esențială purtarea echipamentului de protecție, precum ochelarii și vesta de protecție, dar și mănușile de lucru. Citiți cu atenție indicațiile producătorului din manualul de utilizare.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

 • Preţuri oneste
 • Consultanţă tehnico-financiară profesională
 • Livrare rapidă
 • Portofoliu diversificat
 • Garanție promptă
 • Piese de schimb
 • Inițiere personal