Pune bazele propriului tău atelier de prelucrare lemn prin

START-UP NATION 2022

Tu vii cu ideea, ei vin cu banii, noi aducem utilajele

Solicită ofertă pentru utilaje!

Leave this field blank

Cum te putem ajuta?

Soluții complet optimizate

Dispunem de o gamă largă de utilaje pentru prelucrare lemn, PAL sau MDF, livrate de furnizori cu renume mondial.

Consultanță tehnico-financiară gratuită

Împreună cu specialiștii noștri vei găsi varianta ce se potrivește perfect proiectului tău.

Suport tehnic
specializat

O dată cu livrarea echipamentelor, suportul tehnic devine esențial. Acesta include toate serviciile necesare unui start-up: punere în funcțiune, instruire, mentenanță, reparații și suport de piese.

Consultant întocmire proiect

La cerere te punem în contact cu unul din consultanții cu care colaborăm, pentru a avea certitudinea unui proiect corect realizat, în funcție de ramura aleasă.

Servicii
post-vânzare

Proiectul nu se finalizează o dată cu livrarea utilajelor, de aceea vom fi alături de tine pe tot parcursul perioadei de implementare și monitorizare.

Consultanță pachet digital

La cerere te punem în contact cu firme specializate în crearea de soluții digitale: website, creare aplicații, marketing etc.

Instruire
personalizată

Utilizarea eficientă a utilajelor este importantă, de aceea ne rezervăm timp special pentru a oferi un training profesional.

Toate serviciile într-un singur loc

De la primul contact până la implementarea proiectului, discuți cu o singură companie. Acest lucru garantează eficientizarea timpului alocat proiectului, dar și accesul la firme de încredere din domeniul ales.

Valoarea finanțării

Pentru aplicanții care își asumă crearea și menținerea unui singur loc de muncă prin intermediul Programului

Alocație Financiară Nerambursabilă (AFN) – maximum 100.000 lei/beneficiar, sumă care poate reprezenta maximum 95% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societățile neplătitoare) aferente proiectului;

Pentru aplicanții care își asumă crearea și menținerea a două locuri de muncă prin intermediul Programului

Alocație Financiară Nerambursabilă (AFN) – maximum 200.000 lei/beneficiar, sumă care poate reprezenta maximum 95% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societățile neplătitoare) aferente proiectului;

Grilă Punctaj

 

Criterii

Punctaj

Domeniul de activitate

A

 

1

Activități de producție și industrii creative cu o pondere în cifra de afaceri totală ≥ 1% conform situației ONRC1

20

2

Activități de producție și industrii creative cu o pondere în cifra de afaceri totală  ≥ 0,1% < 1% conform situației ONRC1

15

3

Activități de producție și industrii creative cu o pondere în cifra de afaceri totală < 0,1 conform situației ONRC1 precum  și activități de Servicii și Comerț

10

Valoarea aportului propriu

 

B

 

1

Valoarea procentului aferent aportului propriu este ≥ 15% din valoarea eligibilă a proiectului

20

2

Valoarea procentului aferent aportului propriu este ≥ 10% din valoarea eligibilă a proiectului

15

3

Valoarea procentului aferent aportului propriu este ≥ 5% din valoarea eligibilă a proiectului

10

Criterii aferente investiţiei

C

 

1

Ponderea investițiilor în echipamente tehnologice și cheltuielilor asimilate echipamentelor tehnologice specificate la art. 4.3.1, lit. a) din procedura programului reprezintă mai mult de 60% din valoarea cheltuielilor eligibile înscrise în cererea de finanțare aferentă formularului de înscriere; 

20

2

Ponderea investițiilor în echipamente tehnilogice și cheltuielilor asimilate echipamentelor tehnologice specificate la art. 4.3.1, lit. a) din procedura programului reprezintă mai mult de 50% din valoarea cheltuielilor eligibile înscrise în cererea de finanțare aferentă formularului de înscriere;

15

3

Ponderea investițiilor în echipamente tehnilogice și cheltuielilor asimilate echipamentelor tehnologice specificate la art. 4.3.1, lit. a) din procedura programului reprezintă mai mult de 40% din valoarea cheltuielilor eligibile înscrise în cererea de finanțare aferentă formularului de înscriere;

10

Criterii aferente componentei de dezvoltare durabilă*

D

1

Proiectul prezintă o componentă de dezvoltare durabilă* 

10

2

Proiectul NU prezintă o componentă de dezvoltare durabilă

0

Criterii aferente cursurilor de pregătire antreprenorială 

E

1

Cel puțin unul dintre asociații/acționarii societății face dovada faptului că a urmat o formă de pregătire antreprenorială (curs, modul în cadrul unei facultăți, etc), sau declară pe propria răspundere sub sancțiunea neacordării AFN că prezintă dovada absolvirii unei forme de pregătire antreprenorială pînă la momentul decontului.

5

2

asociații/acționarii societății NU au urmat o formă de pregătire antreprenorială (curs, modul în cadrul unei facultăți, etc), și NU declară pe propria răspundere că prezintă dovada absolvirii unei forme de pregătire antreprenorială pînă la momentul decontului.

0

Criterii aferente cursurilor de competențe digitale**

F

1

Cel puțin unul dintre asociații/acționarii societății face dovada faptului că a urmat un curs de competențe digitale (curs, modul în cadrul unei facultăți, etc), sau declară pe propria răspundere sub sancțiunea neacordării AFN că prezintă dovada absolvirii unui curs de competențe digitale pînă la momentul decontului.

5

 

2

Asociații/acționarii societății NU au urmat un curs de competențe digitale (curs, modul în cadrul unei facultăți, etc), și NU declară pe propria răspundere că prezintă dovada absolvirii unui curs de competențe digitale pînă la momentul decontului.

0

Criterii aferente debutului în afaceri

G

1

Asociații/acționarii NU au mai avut calitatea de asociați/acționari în altă întreprindere pînă la momentul înființării societății cu care aplică.

10

 

2

Asociații/acționarii au mai avut calitatea de asociați/acționari în altă întreprindere pînă la momentul înființării societății cu care aplică.

0

H

Criterii aferente componentei de inovare a proiectului***

Ai mai multe intrebări?

Lăsați-ne datele dvs. de contact, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns. De asemenea, aveți mai jos și datele noastre de contact.

Solicită consultanță gratuită

Leave this field blank
Scroll to Top

NU RATA OPORTUNITATEA!

Aplică pentru finanțare prin programul

Startup Nation 2022