Sistem profesional de exhaustare Danibrum ET 8900 Mobil

0.00 + TVA

Problema stocării și a reciclării deșeurilor este de actualitate în aproape orice domeniu de prelucrare. Aceasta a devenit acută odată cu creșterea gradului de industrializare și pe măsură ce forurile europene au impus norme drastice de protecție a mediului.

Ca standard, modelele ET Mobil au containere mobile pentru rumeguș, echipate cu un sistem de presiune care permite conectarea containerului la structura mașinii. Ca urmare, este posibil să se obțină presiuni negative mari, fără pierderi la punctele de conectare individuale.

Poluarea din filtru se încadrează direct în containere ermetice, cu posibilitatea descărcării rapide, care au un sistem special de suspensie și roți mobile care permit transportul și manevrarea ușoară și rapidă.

Filtrele au fost clasificate în categoria de filtrare „G” – astfel este posibil să se purifice aerul până la 0,2 mg / m3 / h.

 

  • Cabinetul de control certificat permite monitorizarea constantă a corectitudinii lucrărilor, datorită posibilității operării departe de mașină.
  • Ca standard, este dotat cu un sistem integrat de control al ventilatorului și un sistem de curățare a țesăturilor filtrante
  • Roțile integrate vă permit să mutați cu ușurință exhaustorul, în orice loc din fluxul de lucru
  • Utilizarea tehnologiei de agitare VIBER Power este o altă etapă importantă în producerea de extractoare eficiente de rumeguș concepute pentru a furniza în mod constant aceiași parametri de extracție pe întregul ciclu de lucru.
  • Echiparea extractoarelor cu sisteme electronice și motoare cu tehnologia VIBER Power permit monitorizarea constantă a filtrelor.
  • Sistem de curățare automată cu vibrație a pânzei de filtrare – în timpul pauzelor și în timpul funcționării filtrului, permite monitorizarea constantă a funcționării corecte.
  • Funcționare fără defect confirmată de fluxuri de producție care se ocupă cu comenzi mari în fiecare zi.
  • Construcție masivă, fără vibrații, întărită, ce permițe operarea cu cerințe minime de mentenanță.

Brand

DANIBRUM - România

Specificații

 

 

ET 8900 Mobil
Capacitate exhaustare 8900 m3/h
Suprafață filtrantă 20.0 m2
Număr saci filtranți 45 buc
Colectare rumeguș Containere ermetice
Diametru gură absorbție 300 mm
Putere motor exhaustare  7,5 kW
Viteza de rotație  3000 rpm
Nivel zgomot 80 dB fără conexiune / 65 dB când este conectat printr-o conductă la mașină
Viteza de extracție 28 m / sec
Placare exterioară a sacilor da
Material saci filtrare  Poliester / saci filtrare categoria G
Înălțime 2304 mm
Lățime 2342 mm
Lungime 921 mm
Greutate 500 kg
Scroll to Top
WE shape the FUTURE

BLACK
SEASON

Video profesional prezentare companie + 3 luni Social Media Marketing Gratuit

Valoare pachet Business Professional = 1500 EUR

În perioada 15.11 – 31.12.2021 beneficiezi de 3 luni Social Media Marketing GRATUIT + video profesional prezentare a companiei la achiziții de peste 25.000 EUR.