Router CNC Danibrum 1325 Master ATC

SKU: 1325-Master-ATC

Rate lunare de la
416.66666666667Euro/lun─â
Vezi detalii

0 persoane vede produsul acesta acum!
Brand: DANIBRUM - România

Descriere Router CNC Danibrum 1325 Master ATC

Model 1325 av├ónd o suprafa╚Ť─â de lucru de 1300 mm x 2500 mm si o ├«n─âl╚Ťime de 200 mm este cea mai optim─â dimensiune pentru un CNC router de dimensiuni mari. Cu acest router CNC se pot prelucra u╚Öi din lemn de orice esen╚Ť─â, fronturi de mobilier din lemn, PAL sau MDF, iar datorit─â motorului de 9 kW finisarea este una de o calitate foarte bun─â. Ma╚Öina este dotat─â cu sistem de ungere al c─âilor de glisare pentru o rezisten╚Ť─â ├«ndelungat─â ├«n timp ╚Öi o precizie c├ót mai bun─â.

 • Sistem de antrenare pentru axele X si Y cu pinion ╚Öi cremalier─â cu din╚Ťi ├«nclina╚Ťi;
 • Structura solid─â din o╚Ťel;
 • Prindere mecanic─â a pieselor pe masa de lucru;
 • Design modern cu tehnologie LED.

Avantaje:

 • Viteza de rota╚Ťie reglabil─â a axului de frezare ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte eficien╚Ťa ╚Öi calitatea prelucr─ârii ╚Öi extinde durata de via╚Ťa a uneltelor.
 • Compatibil cu o gam─â larg─â de software avansate, cum ar fi Type3 / Artcam / CAXA / UG / Mastercam / Ucancam ╚Öi nu numai.
 • Structur─â rezistent─â de o╚Ťel.
 • ╚śine de glisare de ├«nalt─â precizie HIWIN.
 • Unitate de comand─â ╚Öi control cu SYNTEC (*op╚Ťional MACH3), computer desktop cu monitor de 17 inch.

Configura╚Ťie standard:

 • Transmisie cremalier─â ╚Öi pinion pe axele X si Y;
 • ╚śine de glisare de ├«nalt─â precizie HIWIN;
 • Masa de lucru de hibrid cu vacuum ╚Öi ghidaje T;
 • Motor controlat de convertizor de frecven╚Ť─â, cu sistem de r─âcire cu aer;
 • Sistem automat m─âsurare scul─â;
 • Pomp─â de vacuum cu aspira╚Ťie uscat─â;
 • Sistem automat m─âsurare scul─â;
 • Accesorii;
 • 4 cleme de fixare.

Detalii incluse: 

UNITATEA DE COMANDĂ SYNTEC include:

Unitate tip desktop

Monitor de 17 inch

Tastatur─â

Mouse

inclus
Motor de 9 kW, r─âcire cu aer inclus
Mas─â cu pompa de vacuum de mare capacitate inclus
Mas─â de lucru multifunc╚Ťional─â inclus
Servomotoare pentru antrenarea axelor de lucru inclus

Discut─â cu un consultant

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Ionel Pașcu

Reprezentant vânzări piese

Informa╚Ťii tehnice

Suprafa╚Ť─â de lucru

Produc─âtor

Curs─â pe ├«n─âl╚Ťime

Putere motor frez─â

Tura╚Ťie maxim─â de lucru

Mod r─âcire motor

Convertizor

Ghidaj liniar

Reglare pe ├«n─âl╚Ťime - axa Z

Sistem de baz─â cu controler

Alimentare

Sistem de culisare industrial cu rulmen╚Ťi cu bile recirculabile

Cu l─â╚Ťime de 25 mm, HIWIN. Avantajele unui astfel de sistem fiind multiple, printre care: ÔÇó precizie mare de pozi╚Ťionare; ÔÇó capacitatea de a prelua sarcini ├«n mod egal ├«n toate cele patru direc╚Ťii, fiind deci capabile s─â lucreze ├«n orice pozi╚Ťie; ÔÇó ob╚Ťinerea unor viteze de lucru mari ├«n sarcini deasemeni mari, cu for╚Ťe de ac╚Ťionare mici; ÔÇó durat─â de via╚Ť─â mare, timp ├«n care ├«╚Öi p─âstreaz─â parametrii de ├«nalt─â precizie; ÔÇó instalare u╚Öoar─â; ÔÇó lubrifiere automat-temporizat centralizat─â ;

Dispozitiv de gresare automat-temporizat CENTRALIZAT─é

Pentru piesele aflate ├«n mi╚Öcare. Dotare ce permite lubrifierea automat─â a pieselor, cu un efort minim ╚Öi eficien╚Ť─â ridicat─â. Pompa este u╚Öor accesibil─â, fiind pozi╚Ťionat─â pe portalul mobil.

Pachetul standard cuprinde softul industrial SYNTEC

Care permite: ÔÇó Ajustarea vitezei de lucru ├«n timpul func╚Ťion─ârii, de la 10% la 260%; ÔÇó Ajustarea tura╚Ťiei motorului de frezare ├«n timpul func╚Ťion─ârii; ÔÇó Folosirea ├«n modul MDI a instruc╚Ťiunilor G-Code; ÔÇó Diagnostic de verificare a st─ârilor intr─ârilor ╚Öi ie╚Öirilor; ÔÇó Este un soft stabil, industrial, ce permite parametrii de lucru optimi pentru orice proiect vizat.

Electromandrin─â

Cu vibra╚Ťii reduse ╚Öi mi╚Öcare lin─â a bra╚Ťului, pentru finisare precis─â. Electromandrina puternic─â (t─âiere la peste 18m/min). Transmisia motorului se realizeaz─â prin curea. Accesul rapid ├«n compartimentul motor, este conferit de u╚Öile de vizitare vitrate, pozi╚Ťionate de o parte ╚Öi de alta a utilajului.

Magazie liniar─â de scule

Cu 8 pozi╚Ťii, a╚Öezat─â pe portalul mobil al routerului CNC. ├Än func╚Ťie de materialul prelucrat, diferite freze pot fi instalate ├«n mandrina de tip ER32. Sculele necesare mont─ârii/ demont─ârii frezelor, sunt incluse ├«n pachetul standard.

Mandrine cu blocare/ deblocare automat─â, de tip ISO30

Confec╚Ťionate din o╚Ťel placat cu nichel, mandrinele sunt echilibrate pentru tura╚Ťii de p├ón─â la 30.000 rpm

Ac╚Ťionare magazie scule

Ac╚Ťionarea magaziei de scule se realizeaz─â pneumatic, ├«ntreg ansamblul culis├ónd pe ghidaje liniare de ├«nalt─â calitate, marca HIWIN. Avantajele acestui sistem de schimbare a sculelor se reg─âsesc at├ót ├«n timpii de execu╚Ťie considerabil mic╚Öora╚Ťi c├ót ╚Öi ├«n cre╚Öterea gradului de rezisten╚Ťa la uzur─â a multiplelor sisteme de culisare, rezultatele fiind calitative, mai rapid ╚Öi mai eficient din punct de vedere financiar

Role libere cauciucate

Rolele libere cauciucate montate ├«n partea superioar─â ╚Öi ├«n partea dreapt─â a utilajului, ofer─â avantajul ├«nc─ârc─ârii u╚Öoare ╚Öi ├«n deplin─â siguran╚Ťa a materialelor de prelucrat. Totodat─â, prin textura cauciucat─â, rolele protejeaz─â suprafe╚Ťele melaminate de eventuale zg├órieturi produse ├«n timpul manipul─ârii. ├Än partea inferioar─â reg─âsim role libere din plastic dur, utile pentru desc─ârcarea ╚Öi manipularea facil─â a materialelor prelucrate

Mas─â confec╚Ťionat─â din Poliamid─â

De tip nesting, foarte rezistent─â la uzur─â ╚Öi impact, cu bune propriet─â╚Ťi de fric╚Ťiune. Masa de lucru este ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n 6 zone, ce pot fi activate independent prin ac╚Ťionarea unor ventile pozi╚Ťionat─â ├«n partea de jos a utilajului. Avantajele acestui tip de mas─â de lucru, sunt: ÔÇó au tensiuni interne mici; ÔÇó propriet─â╚Ťi de amortizare a vibra╚Ťiilor; ÔÇó rezisten╚Ť─â mare la rupere; ÔÇó absorb╚Ťia umidit─â╚Ťii ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte rezisten╚Ťa la impact ╚Öi rezisten╚Ťa la apari╚Ťia fisurilor; ÔÇó rezistente chimic ├«mpotriva acizilor ╚Öi alcalinilor.

Servomotoarele XINJE

Asigur─â: ÔÇó Precizie sporit─â, de 0,01 mm. ÔÇó Cuplu constant indiferent de tura╚Ťia de lucru. ÔÇó Encoder cu rezolu╚Ťie de 2500 impulsuri pe rota╚Ťie; ÔÇó 20 de alarme de informare; ÔÇó Protec╚Ťii la supracurent, suprasarcin─â, c─âderi de tensiune etc.

3 x Limitatoare de referin╚Ť─â

Cu piston dublu pentru formarea vinclului de a╚Öezare, confec╚Ťionate din aluminiu, pe axa X 3 x Limitatoare de referin╚Ť─â cu piston pentru formarea vinclului de a╚Öezare, pe axa Y Limitatoarele sunt ├«ncastrate ├«n masa din poliamid─â, fapt ce protejeaz─â partea mobil─â a limitatorului de eventuale lovituri ╚Öi decalibr─âri.

Control zone vacuum

Acces accesibil din orice unghi, datorit─â tehnologiei cu amortizor de siguran╚Ť─â. Pozi╚Ťiona╚Ťi ergonomic, ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót operatorul s─â aib─â suficient spa╚Ťiu pentru desf─â╚Öurarea activit─â╚Ťii.

Portal mobil

Este sus╚Ťinut pe ambele laturi ale batiului, deplasarea de-a lungul axei Y fiind asigurat─â prin ac╚Ťionarea a dou─â servomotoare XINJE. Construc╚Ťie robust─â, corect echilibrat─â, ce garanteaz─â exploatarea f─âr─â torsiune ╚Öi vibra╚Ťii. Deschiderea larg─â a portalului permite o suprafa╚Ť─â de lucru pe axa X de 1300mm.