Router CNC Danibrum 1313 ECO

SKU: 1313 ECO

Rate lunare de la
416.66666666667Euro/lun─â
Vezi detalii

0 persoane vede produsul acesta acum!
Brand: DANIBRUM - România

Descriere Router CNC Danibrum 1313 ECO

Varianta de router CNC model 1313 are o suprafa╚Ť─â de lucru de 1300 mm x 1300 mm ╚Öi o ├«n─âl╚Ťime de 200 mm. Cu acest router CNC se pot prelucra u╚Öi din lemn de orice esen╚Ť─â, fronturi de mobilier din lemn, PAL sau MDF, iar datorit─â motorului de 2.2 kW finisarea este una de o calitate foarte bun─â. Ma╚Öin─â este dotat─â cu sistem de ungere al c─âilor de glisare pentru o rezisten╚Ť─â ├«ndelungat─â ├«n timp ╚Öi o precizie c├ót mai bun─â.

 • Sistem de antrenare pentru axele X ╚Öi Y cu pinion ╚Öi cremalier─â cu din╚Ťi ├«nclina╚Ťi;
 • Structur─â solid─â din o╚Ťel;
 • Prindere mecanic─â a pieselor pe masa de lucru;

Avantaje:

 • Motor de frezare de mare performan╚Ť─â cu sistem de r─âcire cu aer.
 • Viteza de rota╚Ťie reglabil─â a axului de frezare ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte eficien╚Ťa ╚Öi calitatea prelucr─ârii ╚Öi extinde durata de via╚Ť─â a uneltelor.
 • Compatibil cu o gam─â larg─â de software avansate, cum ar fi Type3 / Artcam / CAXA / UG / Mastercam / Ucancam ╚Öi nu numai.
 • Structur─â rezistent─â de o╚Ťel.
 • ╚śine de glisare de ├«nalt─â precizie HIWIN.
 • Unitate de comand─â ╚Öi control cu Mach 3, computer desktop cu monitor de 17 inch.

Configuratie standard:

 • Transmisie pe axa Z cu ╚Öurub cu bile;
 • Transmisie cremalier─â ╚Öi pinion pe axele X ╚Öi Y;
 • ╚śine de glisare de ├«nalt─â precizie HIWIN;
 • Mas─â de lucru cu ghidaje T;
 • Motor controlat de convertizor de frecven╚Ť─â, cu sistem de r─âcire cu aer;
 • Accesorii;
 • 4 cleme de fixare.

Livrare rapid─â

3 - 14 Zile

Livrare din stoc

Pentru 100+ de produse

Suport tehnic dedicat

Prin chat sau telefonic

Garan╚Ťia calit─â╚Ťii

Pentru toate produsele

Discut─â cu un consultant

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informa╚Ťii tehnice

Produc─âtor

Suprafa╚Ť─â de lucru

Curs─â pe ├«n─âl╚Ťime

Putere motor frez─â

Tura╚Ťie maxim─â de lucru

Mod r─âcire motor

Convertizor

Ghidaj liniar

Reglare pe ├«n─âl╚Ťime - axa Z

Sistem de baz─â cu controler

Alimentare

Sistem de culisare industrial cu rulmenti cu bile recirculabile

Cu latime de 25 mm, HIWIN. Avantajele unui astfel de sistem fiind multiple, printre care: ┬Ě precizie mare de pozitionare; ┬Ě capacitatea de a prelua sarcini in mod egal in toate cele patru directii, fiind deci capabile sa lucreze in orice pozitie; ┬Ě obtinerea unor viteze de lucru mari in sarcini deasemeni mari, cu forte de actionare mici; ┬Ě durata de viata mare, timp in care isi pastreaza parametrii de inalta precizie; ┬Ě instalare usoara; ┬Ě lubrifiere centralizata;

Dispozitiv de gresare manual

Dispozitiv de gresare manual, pentru piesele aflate ├«n mi╚Öcare. Dotare ce permite lubrifierea manual─â a pieselor, cu un efort minim ╚Öi eficien╚Ť─â ridicat─â. Pompa este u╚Öor accesibil─â, fiind pozi╚Ťionat─â pe portalul mobil.

Softul MACH3

Pachetul standard cuprinde softul MACH3, care permite: ┬Ě Ajustarea vitezei de lucru ├«n timpul func╚Ťion─ârii, de la 10% la 260%; ┬Ě Ajustarea tura╚Ťiei motorului de frezare ├«n timpul func╚Ťion─ârii; ┬Ě Folosirea ├«n modul MDI a instruc╚Ťiunilor G-Code; ┬Ě Diagnostic de verificare a st─ârilor intr─ârilor ╚Öi ie╚Öirilor; ┬Ě Este unul din cele mai simple de utilizat softuri, cu o gam─â larg─â de materiale educative, gratuite, disponibile online.

Generator manual de impulsuri

Ac╚Ťionat prin WI-FI permite controlul extins asupra func╚Ťiilor importante ale CNC-ului, oferind operatorului libertatea de a verifica ├«ndeaproape orice mi╚Öcare a utilajului. Reglarea tuturor axelor la nivel micrometric, asigur─â pozi╚Ťionarea precis─â a frezelor.

Electromandrine

Electromandrine cu vibra╚Ťii reduse ╚Öi mi╚Öcare lin─â a bra╚Ťului, pentru finisare precis─â. Electromandrine puternice (t─âiere la peste 18m/min).

Sistem de antrenare pe axa Z cu șurub cu bile, 2505

Ce suport─â greutatea ansamblului de pe axa Z cu mare u╚Öurin╚Ť─â. Transmisia pe axele X ╚Öi Y se realizeaz─â prin cremalier─â ╚Öi pinion. ╚śinele de glisare de ├«nalt─â precizie HIWIN, asigur─â o prelucrare sigur─â, f─âr─â abateri de la proiectul dorit. Transmisia motoarelor se realizeaz─â prin curea ╚Öi reductor.

Mas─â confec╚Ťionat─â din aluminiu ╚Öi PVC

Cu bune propriet─â╚Ťi de fric╚Ťiune. Avantajele acestui tip de mas─â de lucru, sunt: ┬Ě au tensiuni interne mici; ┬Ě propriet─â╚Ťi de amortizare a vibra╚Ťiilor; ┬Ě absorb╚Ťia umidit─â╚Ťii ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte rezisten╚Ťa la impact ╚Öi rezisten╚Ťa la apari╚Ťia fisurilor; ┬Ě canale pentru prinderea T-slot.